Most ez a divat itt?
Figyelt kérdés
Múltkor kidobtak egy barátságos németjuhászt... a szomszéd be is fogadta hála az égnek... ma épp vinném ki a kutyámat... egy nagy cane corso féle harci kutya a ház elött.. meg egy németjuhászkeverék... :S :S
eddig ritkán volt itt kobór kutya ... mért nem gondolnak bele hogy itt gyerekek is vannak? és mért kell egy nagy harci kutyát kidobni? amugy írtó szép kutya,vágva van a füle... tehát sztem foglalkoztak vele egy ideig... :S
2010. okt. 9. 15:25
1/8 anonim válasza:
nálunk múltkor egy sharpei volt kidobva szegény - pedig az se az az olcsóbbik fajta kutya...nem tudom miért kellett kirakni szegényt, barátságos volt,csak nagyon félt, megtartotta az 1méter távolságot (biztosan bántotta valaki). Nem tudom mi ütött az emberekbe...legalább a menhely előtt tette volna ki...itt van kb 5km-re...
2/8 anonim válasza:
Igen, ez a divat. Óóóccssóón kell ám kutya, de még inkább ingyé, aztán ha megvan kiderül, hogy nem él meg a napfényből, ás, rág, ugat vagy nem ugat, az úristennek se tanulja meg magától a szobatisztaságot, a fenének se ül meg a sarokban, ha megunta, és úgy általában megnő és már egyáltalán nem olyan aranyos, mint 5-6 hetesen, mikor az anyja alól elhozzák. Akkor hát repül, mert ugye olcsón vagy ingyé volt, hát nem kár érte, majd lesz helyette másik szerencsétlen. Óccsón vagy ingyé persze.....
3/8 A kérdező kommentje:
de ugy sajnálom.. ijesztő kinézete miatt tuti hogy senki nem fogadja be itt mucsán... elég öreg lehet már az a harci kutya mert pont kinéztem a keritésen és akkor ment el a ház elött (fakerités)és felnéz rám és menés közbe.. rám se hederit ... és megy tovább..a Nj amint meglátott úgy elrohant .. pedig meg se szólaltam :S
2010. okt. 9. 16:16
4/8 A kérdező kommentje:
és az első szólónak: hát inkább te tette volna ki sehol se nem hogy még a menhely elöt :S
2010. okt. 9. 16:17
5/8 A kérdező kommentje:
*ne tette volna ki.
Amugy nekem a palotapincsim is befogadott...
2010. okt. 9. 16:17
6/8 anonim válasza:
Nem hívod ki az állatvédőket vagy a fajtamentőket? Mégse az utcán kóboroljanak szegények.
8/8 A kérdező kommentje:
engem a cane corsora emlékeztet az a kutya,már néztem a fajtamentést... körül néztem tegnap a faluba hogy lefényképezem öket telóval hogy hátha van tippetek milyen fajta lehet... de nem találtam öket :S
2010. okt. 10. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!