Mivel és hogyan etessem a kutyámat?
Figyelt kérdés
1,5 éves, keverék (kb. 55 kg). Most Acana Pacifica-t adok neki (minden második nap), néha sült kacsacsont, főtt csirkenyak. Ezenkívűl adjak mást? Jól etetem?2010. okt. 9. 13:01
1/8 anonim válasza:
én nem adnék szilánkosan törő csontot, a kacsacsont pedig az. ha már egyszer táppal eteted, akkor vagy adj neki minden nap csak azt, vagy adj kevesebbet és keverd még valamivel... főtt zöldségek, nem szilánkosan törő csont jó.
2/8 anonim válasza:
A kutya nem válogatós.Jó neki ha minden nap ugyanazt eszik.Próbáld meg minden nap ugyanabban az időpontban etetni,és állitólag egy héten egyszer nem is szabad abszolút semmit enni-e,hogy kitisztuljon az emésztőrendszere.Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,döntsd el te,én a hét minden napján etetem a kutyámat de mindig mértékkel,szóval nem adok neki olyan sokat.Csontot tényleg nem szabad neki adni,mert apró darabokra szétesik és éles,szóval olyan mintha tűt enne a kutya.Inkább vegyél neki műcsontot hogy koptathassa a fogát és esetleg vmi fogtisztitót.Csokit és édeset ne adj neki!Fűszereset se mert nem tesz neki jót.Azthiszem minden fontosat elmondtam.:) Jó kutyázást!
3/8 A kérdező kommentje:
Nos, az enyém sajnos válogat és nem eszi minden nap a tápot. Szerintem unja. Jól van, akkor nem adok neki kacsacsontot, de hát régen nagyanyáink kutyái is csontot ettek és sosem volt semmi bajuk.
Minden nap este fél 8-kor adok. Az jó időpont?
Gondoltam, hogy veszek még Acanától olcsóbb tápot és keverem. Vélemények?
2010. okt. 9. 17:37
4/8 A kérdező kommentje:
Melyik a nem szilánkosan törő csont?
2010. okt. 9. 17:37
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a kutyám nem kövér, nem sovány, pont jó. Szoktam neki venni füstölt marhacsontot, azt imádja. Régen főztem neki kutyatésztát, de nem ette meg.
2010. okt. 9. 17:41
6/8 anonim válasza:
Az időpont akkor jó amikor már nem játszol a kutyával és nem sétáltatod,mert mozgás előtt és után nem ehet mert bélcsavarodása lehet.Azt próbáltad már,hogyha nem akarja megenni a kaját akkor előtte hagyod és vársz 1 napot?Csak nemfogja magát éheztetni ha van előtte kaja...
7/8 anonim válasza:
a baromficsontok szilánkosan törnek. az összes többi nem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, próbáltam, hogy előtte hagyom egy napot, de nem mindent eszik meg, pláne ha már össze-vissza szállták a legyek. A halas Acana-t imádja, azt mindig meg is eszi, csak mást is szeretnék neki adni, mert elég drága. Ha minden második nap adok Acana-t, az úgy jó, azt még elbírja a zsebem. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 11. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!