Miért eszik a kutya füvet? Valamikor úgy tudtam, hogy gyomorégése van és ezért. Vagy talán más ok is lehet ?
Mert szeretik. Ennyi. Akármilyen szuperprémium tápot esznek a kutyáim, akkor is legelnek :D mindhárom
Egyszer olvastam, hogy a természetben megennék a zsákmányuk beleit, gyomrát is, ami tele lenne félig emésztett növényi részekkel. De ugye ez nincs benne a kutyatápban/konzervben, így fűevéssel pótolják. Nem tudom mennyire igaz.
Azért, mert a kutyatápok híresen szar összetétele nem tartalmazza azokat a létfontosságú enzimeket és baktériumokat, amik segítségével megemészthető lenne a kutya számára, de okosabb annál, mint hogy ebbe csak úgy belehaljon.
Ösztönösen tudja, hogy milyen füvet egyen.
Megjegyzés: Mégis mitől prémium egy kutyatáp, aminek az összetevői között búza, korpa, kukoricadara, szójaliszt, borsó és cukorrépa szerepel?
Attól teljes értékű és prémium, mert a gyártó szégyentelenül ezt hazudja a vásárlóknak, akiknek kilencvenvalahány százaléka nem tudja, hogy miért eszik füvet a kutyája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!