Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok pénz egy kutyát tartani?

Sok pénz egy kutyát tartani?

Figyelt kérdés
Egy kis, vagy max közepes termetű kutyára gondolok. Kb mennyi pénz? Az, hogy először meg kell venni a fekhelyet, tálat, stb., majd az utána lévő költségek (étel, ezek)

2023. ápr. 20. 07:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisebb méretű kutya nem eszik sokat. Nekem pici kutyám van 4kg. Jó minőségű tápot kap, havi kb. 5000 Ft a tápja, plusz jutalomfalat, néha valami főtt étel. Ruhák, póráz, egyéb felszerelés nekem mind használt volt. Némelyiket ajándékba kaptuk, így az induló csomag sem volt megterhelő.

Ami drága, az az állatorvosi költség. Féregtelenítés, kullancs elleni csepp/tabletta, oltások stb. Én kb 40e Ft-ot fizettem ezekért. A kutyámban chip sem volt, a nulláról indultunk. Ezeken nem lehet spórolni. Mindegyik szükséges. Ezeken kívül, ha a kutya egészséges, nem nagyon van plusz költség.

Persze el lehet költeni csillagászati összegeket menő felszerelésekre, de ezekre inkább a gazdinak szokott szüksége lenni.

2023. ápr. 20. 15:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!