A páromnak a kis gyereke nyúzta a kutyám az meg össze kakilta, pisilte magát. Egy felnőtt kutya miért csinál ilyet?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 21:30
11/34 A kérdező kommentje:
Kint voltunk a kertben. Ő bent maradt a házban a kutyámmal. Eleve a kutyám nehezen tud üríteni(a fenekét mindig feltolja a fára vagy oszlopra),de ma vagy mintha 1 hétre kakilt volna
2023. ápr. 17. 22:19
12/34 A kérdező kommentje:
Azt nem tudtam, hogy egy kutya így betud csinálni...
2023. ápr. 17. 22:20
14/34 anonim válasza:
Soha nem hagyunk kisgyereket kettesben egy kutyával! Ez nagyon alap.
15/34 anonim válasza:
Ha egy állatkertből szabadult oroszlán vagy tigris odamenne hozzád és körbeszaglászna, te is összecsinálnád magad. Aztán mondhatná más, hogy nem érti, hogy tud egy felnőtt ember így maga alá csinálni...
16/34 anonim válasza:
Kérlek olvass sokat (megbízható forrásból!) mind a gyermeknevelésről, mind az állattartásról, de főleg arról, hogy kell megtanítani a gyermeknek, hogy a kutya az ő barátja, nem a játékszere.
Ezt a cikket átfutottam, jó tippeket és általános tudást ad.
17/34 anonim válasza:
Nem hagyunk felügyelet nélkül egyedül gyereket kutyával. Megvárjátok, míg odakap a gyereknek, ha az piszkálja? Gyerekkoromban engem úgy harapott meg kutya, hogy csak egy pillanatra nem figyeltek a felnőttek. Én pici voltam, mentem lelkesen kutyázni rokonoknál, a kutyának ez nem volt komfortos, én nem ismertem a jeleket, nemsokára a legközelebbi orvosi rendelőben ültünk oltásért. A gyerek ne a kutyát nyúzza, adjatok neki egy plüsst. Ha meg a kutyának amúgy is gondja van az ürítéssel, vigyétek állatorvoshoz.
18/34 NTBS válasza:
Stressz, félelem. De miért maradhattak kettesben?
19/34 anonim válasza:
Ilyen emberek miért szaporodnak? Egyedül hagyja a gyereket a kutyával, nem neveli meg, hogy ne bántsa az állatot…mindenképp szükség van a világon több idiótára.
20/34 anonim válasza:
Mindig azok szaporodnak, akiknek nem kéne... gyereket sosem hagyunk semmilyen állattal felügyelet nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!