Ivartalanítás kell, vagy van rá más megoldás?
Felelősen gondolkozó családokban nem adnak ajándékba állatot. Pont ezért, mert ha az új gazdinak nincs kedve a kutya igényeit kielégíteni, szerencsétlen állat issza meg a levét.
Ha pedig te nem tudod normálisan tartani, nem kellett volna elfogadni! Keress neki egy normális gazdát! Aki nem a kertbe kirakva, megkötve tartja!
A kifogásokból pedig már elég volt, hogy miért nem fogod rendesen tartani.
Megértem hogy te minden tőle telhetőt megteszel érte, de ez így akkor sem jó... Eleve gyanús az egész sztori, tud ki-be mászkálni egy garázsból, de közben meg pórázon van? És télen fűtve van neki a garázs ilyen rezsiárak mellett? Nem hinném....
Szóval értem hogy te igyekszel, de ha igazán jót szeretnél a kutyusnak, akkor keresnél neki egy mások gazdit, akinek van lehetősége bent tartani őt. A fajtatiszta jellegű kutyáknak könnyen lehet gazdát találni. Tudom hogy nem ezt a választ vártad, még nem is ezt kérdezted, de ez a szomorú igazság.
Kérdező, szerinted komolyan rendben van, hogy egy mopszot kint tartasz kertben, megkötve? És hagyod, hogy a kanok befedezzék minden tüzelésnél?
Nem is volt erről, szó, de gondolom ez még csak az első tüzelése szerencsétlen kutyának. Te pedig máris szaporítasz vele? Máris hagyod, hogy vemhesüljön? Mintha egy 10 éves kislányt kényszerítenél a terhességre, szülésre.
Te tényleg felelős gazdának tartod magad ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!