Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás kell, vagy van...

Ivartalanítás kell, vagy van rá más megoldás?

Figyelt kérdés
Van egy mopsz nőstény kutyám, nem a házban él, és az a problémám hogy a szomszéd tacskója naponta többször is megpróbál hozzáférkőzni. Volt már, hogy kimentem és "elküldtem onnan", azóta ha nyitom az ajtót lehajtott fejjel elkullog (nem nyúltam a kutyához mielőtt valaki félreértené). A kérdésem az lenne hogy meg lehetne e akadályozni a párzást ivartalanítás nélkül? Van erre valami megoldás? A házak között nincs kerítés, így a tacskó szabadon mászkál. Az én kutyám pedig meg van kötve egy hosszabb pórázzal. Akik nem a kérdésemre akarnak válaszolni kerüljenek.

2023. ápr. 14. 18:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
78%

Felelősen gondolkozó családokban nem adnak ajándékba állatot. Pont ezért, mert ha az új gazdinak nincs kedve a kutya igényeit kielégíteni, szerencsétlen állat issza meg a levét.

Ha pedig te nem tudod normálisan tartani, nem kellett volna elfogadni! Keress neki egy normális gazdát! Aki nem a kertbe kirakva, megkötve tartja!

A kifogásokból pedig már elég volt, hogy miért nem fogod rendesen tartani.

2023. ápr. 17. 09:54
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Megértem hogy te minden tőle telhetőt megteszel érte, de ez így akkor sem jó... Eleve gyanús az egész sztori, tud ki-be mászkálni egy garázsból, de közben meg pórázon van? És télen fűtve van neki a garázs ilyen rezsiárak mellett? Nem hinném....

Szóval értem hogy te igyekszel, de ha igazán jót szeretnél a kutyusnak, akkor keresnél neki egy mások gazdit, akinek van lehetősége bent tartani őt. A fajtatiszta jellegű kutyáknak könnyen lehet gazdát találni. Tudom hogy nem ezt a választ vártad, még nem is ezt kérdezted, de ez a szomorú igazság.

2023. ápr. 17. 10:01
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 garázs fűtésre telik, keritesre nem.
2023. ápr. 18. 05:43
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem esik le, hogy kamu?
2023. ápr. 18. 09:09
 25/30 A kérdező kommentje:
#23 Nincs szükségünk kerítésre, a porta kialakítása miatt nem is lenne praktikus
2023. ápr. 25. 10:14
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát de szüksgéetek van rá, mert van egy kutyátok...
2023. ápr. 25. 12:40
 27/30 anonim ***** válasza:
76%
Ivartalanítani kell, előbb a kutyát, aztán magadat.
2023. ápr. 25. 15:27
 28/30 A kérdező kommentje:
#27 Úgy látom beléd is szorult annyi emberség azért, hogy a mondat végén okvetlenül be kell valamit szólni úgy, hogy én senkinek sem írtam rosszat. Remélem, ahogy ezt leírtad, egy boldogabb ember lettél.
2023. ápr. 25. 17:34
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Idióta vagy, ez nem is vitás.
2023. ápr. 27. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerinted komolyan rendben van, hogy egy mopszot kint tartasz kertben, megkötve? És hagyod, hogy a kanok befedezzék minden tüzelésnél?

Nem is volt erről, szó, de gondolom ez még csak az első tüzelése szerencsétlen kutyának. Te pedig máris szaporítasz vele? Máris hagyod, hogy vemhesüljön? Mintha egy 10 éves kislányt kényszerítenél a terhességre, szülésre.

Te tényleg felelős gazdának tartod magad ezek után?

2023. ápr. 27. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!