Miért van az, hogy hétvégén meg ünnepekkor reggel 4-5 órakor sose találkozunk egyetlen kutyással sem?
Te most azért írtad ki ezt a kérdést, mert vállveregetést vársz, vagy mi? Szerintem meg az a nem normális, hogy nem alszol végig egy éjszakát. Leviszed a kutyát 10-kor, 4-kor meg már kelsz. Tehát nem alszol le egyben 8 órát soha. Bocsi, de ez meg rád nézve nagyon egészségtelen, még akkor is ha visszafekszel utána.
Szerintem semmi kínzás nicnsen abban, hogy a kutya alszik amig én is, aztán szépen leblattyogunk. Igen, van hogy 12 órán keresztül nem pisil, mert mondjuk 10-re hazaérünk este, és cak mánap 10 körü megyünk le. De a kutya mélyen alszik, míg fel nem ébredek. És még azután sem türelmetlenkedik. Sőt, nem is rohan a fűre pisilni ahogy leértünk. Szépen nyugiban szgalászik, míg nem talál valami lepisilni való szagot. Ő így szokta meg, és teljesen rendben van. A te kutyáddal valósíznű nem lehetne ezt megcsinálni, mert jól megszopattad magad, és hozzászoktattad a hajnali pisihez. De ha te ettől jobb gazdának értzed magad, akkor biztosan jól van így, hajrá. De másokat ne ítélj el azért, mert szeretnék kipihenni magukat.
Hát biztos is,hogy jobb vagyok azoknál, akik magukat tartják szem előtt, nem a kutyájukat.
Nem vállveregetésért jöttem, de időről időre sem esik le kb senkinek, hogy azért jöttem, hogy megtudjam, miért vállalnak kutyát a felelőtlen emberek.
De hát a felelőtlen emberek sose látják be a hibáikat, azt hiszik attól jó gazdák, hogy kipihenhetik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!