Szerintetek ez nagyon nagy baj? Dokim szabadságon volt csak holnap reggel találkozunk nagyon ideges vagyok 2. baba első császáros volt.
Figyelt kérdés
37.hetes kismama vagyok pènteken voltam először nst-n.Ahol a vizsgálat alatt kevesett mozgott a babu ezèrt elküldtek flowmetriára,ahol azt írták a papíromba enyhèn csökkent köldök zsinór áramlás.Kèrdeztem a dokit hogy ez nagyon nagy baj e azt mondta hogy nyugodjak meg semmi baj csak sűrűbben fogják ellenőrizni.valakinek hasonló szituálciója,tapasztalata van e ebben?2018. máj. 13. 16:04
1/4 anonim válasza:
Nem baj, csak sűrűn fogják ellenőrizni. Higgy az orvosoknak nyugodtan! 😊 Egyébként 37 hetesen már az sem baj, ha esetleg meg kell indítani a szülést.
2/4 A kérdező kommentje:
Lègyszi írjatok nagyon aggódom.
2018. máj. 13. 16:14
3/4 anonim válasza:
Nézd, ha nagy baj lenne, akkor már kórházban feküdnél, netán meg is indították volna a szülést. Nyilván mivel ez nem a legjobb, ezért nézik sűrűbben, de ha bármi gondot tapasztalnak, akkor azonnal beavatkoznak. Szóval nem gondolnám, hogy bármi okod lenne aggódni. Nem attól függ, hogy egy orvos veszélyeztet-e bárkit is, hogy meg van fogadva vagy nincs. Valószínűleg a saját orvosod sem mondott volna mást.
4/4 anonim válasza:
Higgy az orvosnak nyugodtan. Figyelik, ha gond lesz megindítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!