Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az, ami halálos egy kutyára...

Mi az, ami halálos egy kutyára nézve?

Figyelt kérdés
(golden)
2023. ápr. 12. 07:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2023. ápr. 12. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Úthenger
2023. ápr. 12. 09:48
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Ismét egy provokátor kérdés.
2023. ápr. 12. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Mazsola
2023. ápr. 12. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

Város szélén lakunk, már-már olyan mint egy falu. Sokan úgy sétáltatják a kutyát, hogy kiengedik a kapun, aztán majd vacsorára úgy is hazajön.

Illetve van, aki még ennyit sem tesz, hanem a kertben, rosszabb esetben egy kennelben tengődik a kutya.

Egyik sem túl egészséges, hosszútávon legalábbis semmiképp. Ismertem egy német juhászt, akit sosem láttam kennelen kívül (a kertből átláttam hozzájuk, tehát az sem volt, hogy épp csak pont nem jártam arra)

Próbáltam segíteni rajta, de semmi eredmény. Ő egyszer kiszökött, és megharapott egy kislányt. Szegényt (értem, hogy szörnyű dolgot tett, de ha én lennék bezárva egy pici helyre évekig, én is tombolnék) el is altatták.

2023. ápr. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!