Légynyűvesség nagy melegben hány nap alatt lehet halálos?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 21:56
1/10 anonim válasza:
Egy nap alatt se ha elviszed a kutyát állatorvoshoz ahogy ilyen és minden más esetben tenni kell ha a kutyának baja van.
2/10 anonim válasza:
Elég gusztustalan ahogy a kukacok másznak ki csóri kutyából.
Orvoshoz kell vinni, ott kezelést kap.
3/10 anonim válasza:
Most azt várod, valaki leírja, hogy x. nap után?
Sokban függ az állat erőnlététől. Az sem mindegy, egy helyen köpték be a legyek, vagy a teste több részén megjelentek már a nyüvek.
Nem akarod kissé bővebben leírni?
4/10 anonim válasza:
De hogyhogy beköpik a legyek szegény kutyát? Netán van valamilyen nedvedző seb rajta?
5/10 anonim válasza:
Utolsó. Úgy h pl rászállnak a fülére, és piszkálja a kutya, így véres lesz.
6/10 anonim válasza:
Hol található rajta a sérülés, kérdező?
7/10 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozok. Júliusban egy csütörtöki napon kaptam az értesítést, légynyüves a kutya. A helyi állatorvos kezelése nem használt, másnap beszállittattam a kutyát állatkórházba. A herék alatt kezdődött neki. Már nem tudtak segiteni, mert a kutya addigra hashártyagyulladást és vérmérgezést kapott. Egy-két-három nap alatt ölhet a légynyüvesség?
2017. aug. 17. 07:29
8/10 anonim válasza:
Nem a légynyüvességbe halt bele a kutya, az már csak az okozat volt. Ha a legyek beköpték, akkor ott volt egy seb, tályog, ami elfertőződött befelé is. Ez okozta a hashártyagyulladást, és a halálát.
9/10 A kérdező kommentje:
Felboncoltattam a kutyát a kórházban. Sajnos heredaganata volt és a megnagyobbodott herék alatt bepállott a bőr és odapetéztek a legyek.
2017. aug. 17. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!