Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám elkezd örjöngeni...

Kutyám elkezd örjöngeni nagyon hangosan ugat idegesitően, szét szedi a bútorokat a lakást, ha egyedül hagyjuk dolgozni muszály stb, mivel lehetne őt megnyugtatni, esetleg trükk? Szakember véleményére vagyok kiváncsi tényleg elviselhetetlen!

Figyelt kérdés

#Kutyaörjöngés #Kutyaszonrongás
2023. ápr. 4. 15:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%
A kutyát mindenképpen trénerhez kell elvinni,mert ez nem normális amit ő csinál.Szeparációs szorongása van nagy eséllyel.Ez nem 1 nap alatt fog megváltozni hanem egy lassú és hosszú folyamat,de amennyiben egy mentálisan egészséges kutyát szeretnél megéri.
2023. ápr. 4. 21:10
 22/32 A kérdező kommentje:

21-es itt aki frusztrált és nem normális az te vagy szerintem a stílusodból vegyél vissza kicsit. Elhanyagolt? Nagyon keveset volt egyedül mert igyekszem elvinni ahova csak lehet egyedül a munkába lehetetlen.

Sóher igen ezért költöttem a régi kezelésére 100 ezret mikor beteg volt kötözés, autiobitukumos kezelés stb. Neked van kutyád?

22-es igen gondolom nyílván ez egy rossz szokás ez több hónapba is eltelhet mire probléma mentesen elmegyek stb nyugodt marad. Szerintem a tesztoszteron hormon amit termel és nem vezeti most le az is lehet a probléma stb. Hát nem tudom aki tényleg érti a dolgát trénerek közül az kb megfizethetetlen,akinél meg mondjuk egy hónap 100 ezer vagy nem tudom milyen árázások vannak mert eddig elvolt a plüssálatos megoldással, aki meg kevesebbet kér az meg kb anyit tud amit a neten bárki olvashat.

2023. ápr. 4. 22:15
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

Elhanyagolt, mert nulla nevelést és érdemi foglalkozást kapott, ha ilyen komoly viselkedési problémáéi vannak, mint a minden dolog hágása és az ilyen szintű szep szorongás.

Te pedig egy sóher vagy, akinek ezek szerint lenne rá pénze, hogy felkeressen kiképzőt, de mégsem teszi immár sok éve. Ha ilyenen spórolsz, de foglalkozni meg lusta vagy a kutyával, neked nem való állat.

2023. ápr. 4. 23:29
 24/32 A kérdező kommentje:
24-es nem te voltál a célközönség akitől kérdeztem itt lezárom veled a támát, nem vagyok multi milliárdos hogy 168-300 ezreket most kipengessek a zsebemből egy profira. És régen nem volt ilyen durva így nem volt rá szükség a mostani időben már szakember segítségével akartam megoldani de arra jelenleg nincs pénzem, örülök hogy te gazdag vagy és nem vagy sóher további szép estét.
2023. ápr. 5. 01:22
 25/32 anonim ***** válasza:
35%

En csak annyit szolnek hozza, hogy nem annyira vagom milyen osszegekrol beszelsz itt, honnan veszed ezeket az arakat.

Meg mar elore eliteled a legtobb kikepzot kb, pedig tapasztalatod sincs. Miert csinalod ezt? 😳

Konkretan 3 honapnyi treningert fizettem en 75 ezret. Altalaban heti egyszer talakoztunk, de volt, amikor 2 hetente, attol fugg, hogy haladtunk a kutyaval.

De amugy meg ki tudja elore hany alkalom kell. Igazabol a legtobb munkat neked kell beletenni, nem a trenernek. O csak elmondja, megmutatja, mit hogy csinalj, de csodat nem fog tenni, ha nem gyakorolsz a kutyaval.

Nalunk nagy volt a lemaradas, mert egy szaporito teleprol mentettek a kutyamat; ahol 2 evig egy kis ketrecben elt egyedul. Abszolut a 0-rol kezdtuk, mindent tanulnia kellett,en meg nem ertettem hozza kelloen, ezert volt ez 3 honap.

De masnak meg siman lehet eleg par alkalom is, akarmennyire is gaz a kutya viselkedese.

2023. ápr. 5. 01:51
 26/32 A kérdező kommentje:

26-os igen egyet értek hogy a legtöbb melót nekünk kettönknek kell megvívnia, te mikor tréningeztél hogy ilyen olcsó volt?

Megnéztem egy honlapot kapásból 168 ezertől kezdődik úgy hogy egy héten max 1-2óra legalább 2 alkalmat szeretnék.

2023. ápr. 5. 03:16
 27/32 anonim ***** válasza:
56%
Kedves kérdező 21-es vagyok.Én egy szóval nem írtam azt,hogy sóher vagy,sajnálod a pénzt a kutyádtól.Nem értem akkor minek írtad?Az pedig,hogy nem normális viselkedés amit a kutyád csinál valóban igaz.Ha szerinted ez a cselekedete a kutyának normális (rongál,üvölt,szorong) akkor minek tettél fel itt kérdést ebben a témában?Ha neked ez a normális viselkedés akkor miért akarod megváltoztatni a kommentelők tanácsa alapján?Amennyiben ez a viselkedés lenne az elvárt egy kutyától és nem az,hogy amíg otthon vagyok addig a ház maradjon egyben és a szomszédok se hívjanak föl engem,hogy a kutya üvölt akkor szerintem az emberek nagyon nagy része nem tartana kutyát.Az pedig,hogy egy plüsst hág meg a kutyád amíg nem vagy otthon és így nyugszik meg kb egy vicc.
2023. ápr. 5. 08:54
 28/32 anonim ***** válasza:
63%
Nezd, ha a tapasztalatod szerint bevalt, hogy a plussvizilo hagasatol lenyugodott a kutyad es nem rombolt, akkor nem kellett volna a koltozeskor kidobni a megszokott jatekszeret, vagy legalabbis azonnal potolni kellett volna egy masikkal. A kutyakat nagyon kiboritja, ha varatlanul es szamukra erthetetlen okbol kizokkennek a megszokott kerekvagasbol. Te is kiverned a balhet, ha a koltozes utan azt hallanad a parodtol, hogy "dragam, ezentul nincs szex, az uj lakasban nincs kedvem hozza, bird ki valahogy nelkule a hatralevo eveidet."
2023. ápr. 5. 09:06
 29/32 A kérdező kommentje:
28-as egy szóval nem mondtam hogy viziló volt a plüss 😃
2023. ápr. 5. 11:26
 30/32 anonim ***** válasza:
27%

Tudod kis nyuszika kérdező, ha valaki felkeres egy kutyaiskolát egy kölyökkel, hogy eleve jól akarja nevelni, az nem kerül sokba. De ha valaki éveken át cseszik a kutyájára, elhanyagolja és egyre durvább viselkedési problémákat nevel szerencsétlen kutyába, akkor ostoba lenne egy kő kemény munkáért egy kiképző pár ezret elkérni. Igen, az ilyen nagyon elrontott, tönkretett kutyáknál és az ilyen felelőtlen gazdáknál sokat kérnek el. Teljesen jogosan.

De megint csak: eddig nem foglalkoztál a kutyáddal, teljesen tönkre tetted, most meg még ezen spórolsz. Közben sír a szád, hogy nem bírsz vele. Remélem feljelentenek a szomszédok és kell egy pár százezres büntetést fizetned.

2023. ápr. 5. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!