Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám elkezd örjöngeni...

Kutyám elkezd örjöngeni nagyon hangosan ugat idegesitően, szét szedi a bútorokat a lakást, ha egyedül hagyjuk dolgozni muszály stb, mivel lehetne őt megnyugtatni, esetleg trükk? Szakember véleményére vagyok kiváncsi tényleg elviselhetetlen!

Figyelt kérdés

#Kutyaörjöngés #Kutyaszonrongás
2023. ápr. 4. 15:17
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ezen az elmebetegen csak Cesar Millan tudna segíteni
2023. ápr. 4. 16:42
 12/32 anonim ***** válasza:
78%
A gazdaja az elmebeteg, aki ezt hagyta elhatalmasodni. Remelem csak troll kerdes.
2023. ápr. 4. 16:47
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Cesar Millan egy showman, neki előkészítik a kutyákat, egyet sem kap random betréningezés nélkül, ezt olyan mondta riportban, aki dolgozott vele.
2023. ápr. 4. 16:49
 14/32 anonim ***** válasza:
90%

"hágás? Szerintem csak azzal nyugodott meg ez a sexmániás xD"

1. Ha hagyod, hogy plüsst hágjon, azzal a dominanciáját erősíted benne, tehát a kutya lesz a főnök, nem te. Szó sincs szexmániáról, szimplán ennyire nincs fogalmad a kutyák viselkedéséről.

2. Az ivartalanításhoz nincs késő, nem idős még, viszont nyugodtabbá válhat tőle, ami a szorongásán is segíthet, nameg megelőzheted vele például a hererák kialakulását.

3. Szepás a kutya, ezzel erősen foglalkozni kéne, sőt kellett volna már évekkel ezelőtt.

4. Az nem oldja meg se a szorongást, se a nem kívánt viselkedést, hogy odadobsz neki egy plüsst, amit kedvére ledominálhat. Nem túl boldog az a kutya, ez már a leírásodból, hozzáállásodból is látszik és az is, hogy a fő gond nem a kutyával van, hanem veled.

2023. ápr. 4. 16:56
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

"csak azzal nyugodott meg ez a sexmániás"

A kutyák nem élvezetből hágnak, nekik ez ösztön.

2023. ápr. 4. 17:12
 16/32 A kérdező kommentje:
14-es mit javasolsz te kutyi suttogó?
2023. ápr. 4. 17:56
 17/32 A kérdező kommentje:
Illetve hogyha az segíthetne neki hogy ilyen "kutyavigyazó" emberre bízom amíg dolgozzunk, bár nem erre akarnék keresni őszintén, és azért egy idegen..lehet megüti stb, előttem minden ember nyalizik neki stb máshogy viselkednek vele ha nem vagyok ott. Mellesleg ha nem vagyok vele akkor agresszív lesz idegenekel addig nagy "szeretetbomba" még ott vagyok stb amint egyedül hagyom szorongás lehet szerintem vagy az adott ember fél és megérzi.
2023. ápr. 4. 18:00
 18/32 anonim ***** válasza:
86%

A kutyaszitter nem jó ötlet, ha a jelenléted nélkül agresszív..

Fokozatos egyedülléthez szoktatás a kulcsa az egésznek. Először 5-10 percre hagyod egyedül, aztán fokozatosan nyújtod az időt. Sok időbe telik az tény, de ezt másképp nem lehet. Ami még fontos az a kellő mennyiségű és minőségű lemozgatás (a séta nem feltétlen lesz elég, fusson, fáradjon el rendesen, ha kutyákkal kijön, kutyafuttatóba is viheted), ha hazaértek, vagy elmentek otthonról tilos babusgatni, szepás kutyánál még a kis simogatás is kerülendő jövés-menés esetén, mivel sokszor ez a szepa egyik kiváltó oka. A kutya legyen az utolsó, akinek köszönsz, ne az első. Természetesnek kell lennie a kutya számára, hogy te szabadon ki-be mászkálsz, neki pedig ezen nem kell sem stresszelnie, sem túl izgatottnak lennie. Legyen mivel elfoglalnia magát, legyenek játékai (plüss ne!), megtölthető kong labda, vagy kapjon rágócsontot, amivel elszórakozik egy darabig. Legyen ivartalanítatva és kutyasuli sem ártana.

#14 voltam

2023. ápr. 4. 18:40
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

A trener draga, de a kutyaszitter majd napi kb 10 ezerert nem lesz draga?

Te csak meg akarod uszni a munkat, igaz? Ez a baj. Mert ugye idot is kene szanni arra a kutyara. Lepasszolhatod, de a problemat ez nem oldja meg, csak tologatod. Bar az agressziv kutyadat az egvilagon senki nem fogja elvallani.

Itt komoly gondok vannak, nem ertem mire varsz meg es miert keresed a kifogasokat.

Hogy lehet igy elni mar 8 eve? Ez brutalis.

2023. ápr. 4. 18:45
 20/32 A kérdező kommentje:

18-as igen a neten én is tudok olvasni :) hát nem tudom van lasztija ilyesmi, mégse tudja magát elfoglalni, sose simizem babusgatom mikor el menni akarok, de amikor már öltözök és látja már kezd szorongani és hergeli magát stb nem egyszerű, de egyben nagyon ragaszkodó kisbaba kora óta megvan ezért is ragaszkodom és szorosabb a kapocs de tudom ez nem tökéletes kapcsolat van ezen mit dolgozni.

19-es én legalább megoldást próbálok találni, megnézném te hogyan meddig birnád egy nehéz természetű kutyával szerintem te 2 nap után be dobnád a menhelyre. Ki keres kifogást? A szakember segítsége kifogás?😂 mikor fiatalabb volt és volt a hatalmas plüssálat amit d*gott sokkal jobb volt, semmit nem tett tönkre.

2023. ápr. 4. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!