Jó ötlet,hogy hozok a meglévő palotakutya mellé egy másikat úgy,hogy egyedül élek és kb 9 órát vagyok távol a munka miatt?
Hat nem tudom. Igazabol itt nem is az egyedullet a baj, mert jo esetben farasztod a kutyat, 9 orat birnia kene. Az ebben az egeszben a nem egeszseges, hogy nem tud pisilni 9 oran keresztul.
Ennek akkor ket kutyat is kitenni...en inkabb nem vallalnam be. Allatorvosunk szerint 6 orat kene tartogatnia max egy kutyusnak.
Ki mondta, hogy baja van? Ezt hol olvastad? :)
En azt mondtam,hogy egeszsegugyi szempontbol nem egeszseges ennyit tartogatni, az allatorvos szerint.
De nyilvan kutyak millioi elnek igy sajnos. Attol meg nem biztos, hogy optimalis.
Nekem is 2 kutya van és 10 órát vannak egyedül. Ahogy kb. minden egyedülálló ember kutyája, mivel dolgozni kell menni. Nem lesz bajuk tőle, anno szüleim kutyái is voltak ennyit egyedül, sose volt bajuk, 14-15 évet éltek (igaz a végén már volt inkontinencia, de idős kutyáknál gyakori jelenség).
Inkább azt a részt nem értem, mikor egyesek azt írják, hogy mindenhova viszik magukkal a kutyát. Azt hogy? Elviszed a bankba, fodrászhoz, edzésre stb? Kikötöd addig a ház elé vagy mi? Én biztos nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!