Pekingi palotapincsivel tapasztalatok ?
Aranyos, nyugodt, gyerekbarát, érdeklődő. Kutyákkal ahogy láttam inkább semleges, nem tudja órákig a futtatóban lefoglalni magát, megunja. Persze elvan velük, de inkább a gazdi a mindene.
Rövid lábai vannak, úgyhogy kissé lassú, hosszabb túrákon elfáradhat, sziklás, lejtős, bokros terepen nem tud közlekedni.
A hosszú szőr+nyomott orr kombó nem a legegészségessbb, nyáron nagyon vigyázni kell rá.
13 évig élt az enyém. Eddig nem találkoztam még ennél kedvesebb kutyussal. Ő nem volt a legélesebb kés a fiókban, de sosem rosszalkodott. Nem volt hiperaktív, ügyes jelzőkutya volt. Kölyök, árca cicákat is a gondozásába vette (amitől elindult a teje..) szeret dominálni, de azt duzzogással mutatja ki.
Én viszont nem vennék ilyen kutyát. A szaporítósok nagyon sokszor rendelkeznek állkapocs deformmal. A tenyésztős viszont egészséges, cserébe 6x akkora a bundája és 6x rövidebb a feje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!