Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó ötlet,hogy hozok a meglévő...

Jó ötlet,hogy hozok a meglévő palotakutya mellé egy másikat úgy,hogy egyedül élek és kb 9 órát vagyok távol a munka miatt?

Figyelt kérdés
Mindenhova viszem magammal, ha nem vagyok itthon,de egyedülálló lettem és sajnálom magára hagyni. Dolgozni meg kell. Egy társ jó ötlet lenne? Ugyanolyan fajtát szeretnék mindenképpen. Nyugodtak, nem verik szét a lakást és nem kell félnem, hogy túl durván játszanak.
2023. márc. 2. 11:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bankba simán, itt lehet. Ha kaját vásárolok, oda nem viszem és edzeni sem. Másik lakhelyen edzeni is el tudtam vinni. Vittem már körmöshez, szolariumba, ruhát venni, ügyet intézni biztosítóhoz, önkormányzathoz.
2023. márc. 2. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Fura, nekem eszembe nem jutna ilyen helyekre bevinni a kutyáimat😅Járok velük sokat sétálni, de az simán külön program.
2023. márc. 2. 12:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha közel van, akkor simán besétálok vele. A séta része.
2023. márc. 2. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez rajtad múlik, hogy van-e kapacitásod két kutyára, meg hogy a kutyád mennyire tűr meg más kutyát maga mellett. Van kétkutyás egyedülálló és egyedül is élő szomszédom, ő kiállításokra is viszi a kutyáit, szintén kistestűek, csak más fajta. Nekem egy kutya elég, meg az én kutyám nem is annyira könnyen fogad el más kutyákat (mentett).
2023. márc. 2. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A CIB kutyabarát, én ott bankolok, vihetném a kutyámat, csak én meg amit lehet, online intézek, ritkán van dolgom személyesen bankfiókban. De kutyabarát boltban, étteremben, szálláshelyen már voltam vele. :-)
2023. márc. 2. 13:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem sincs bankban dolgom, online csinálok mindent, csak mást kísértem el. De csak egyboelda volt inkább a bank.
2023. márc. 2. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá kapacitásod, és a kutyádnak is jó lenne így akkor legyen. De ha napi kilenc órát vagy távol, akkor nem ajánlom a kölyköt. Inkább fogadj örökbe fajtamentéstől
2023. márc. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!