Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Képtelenek vagyunk döntést...

Képtelenek vagyunk döntést hozni hogy altassuk vagy sem?

Figyelt kérdés

A kutyám 10 éves, emlődaganatos és szívférges is amire két éve szed gyógyszert. Most egy hete rohamosan leromlott az állapota, olyannyira, hogy már fel se tud kellni, sípol a tüdeje, és már maga alá pisil. A szüleim is sírnak, nem tudunk döntést hozni, megölni nem akarjuk de azt sem akarom hogy fájjon neki

Fejét felemeli, eszik keveset, inni iszik rendesen de már kb vegetál, borzalmas őt így látni imádtuk

Vajon fáj neki? Csendben tűri, félek nagyon fájhat neki de nem akarom hogy elaltassák

2023. márc. 29. 21:22
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Orvos mit mond? Ne hagyjátok szenvedni szegényt. Sajnálom.
2023. márc. 29. 21:29
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Orvos véleményére alapoznék de legalább kettőt kérdeznék meg. Utána hoznék döntést.

Nagyon sajnálom :(

2023. márc. 29. 21:31
 3/28 A kérdező kommentje:
Azt mondta a családbarát orvos hogyha maga alá piszkít, akkor altassuk el de senki se képes ezt meglèpni
2023. márc. 29. 21:32
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen mindenképpen el fog pusztulni, ne szenvedje végig. Tudom hogy nehéz, de vegyetek erőt magatokon, az ő érdekében.
2023. márc. 29. 21:40
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az orvosnak. Teljesen felesleges szenvedni hagyni, miközben ti is szenvedtek. Mi már ezt kétszer átéltük.
2023. márc. 29. 21:40
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Mikor egy állat már maga alá piszkít az a vége. Elengedném.

pár nap múlva magától kínok közt fog meghalni, rövidítsétek meg a szenvedését, nem hiszem,hogy jobb lesz arra kelni éjszaka,hogy a kutya megfullad és ti nem tehettek semmit.

Nagyon nehéz ez a döntés,nekem két kutyát kellett altatnom.

Szarul éreztem magam,de nem akartam,hogy szenvedjenek.

Fájni fog így is úgy is. Hidd el, órái napjai vannak hátra elindult a végelgyengülés folyamata.

Nagyon sajnálom :(

2023. márc. 29. 21:41
 7/28 anonim ***** válasza:
41%

Mert jobb, hogy szenved szegény kutya? Jobb kínozni szegényt addig amíg magától ki nem múlik? Akkor már nem lenne jobb, ha békében távozna, anélkül, hogy kínokat él át?

Nekem a pulikutyám múlt ki tavaly, sajnos én se tettem semmit.

1 hete már nem evezett, nem mozgott, nem ivott. A lábán volt egy seb, tele volt apró férgekkel, volt rajta vagy 200. Zabálták a húsát lefele. Meg döglegyek lepték el szegényt. Nekem nem lett volna rá pénzem, hogy elaltassam, és még annyit se mertem meglépni, hogy a megásott sírba belehúzzam, hogy ha még utoljára picit fájdalmasan is, de elmenjen békében. De még így is az nap elpusztult szegény. :(

A hülyék vagytok és az önös érdekeitek fontosabbak mint a kutya, akkor csesszétek meg.

2023. márc. 29. 21:42
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
uh ,hát ezügyben tanácsot nem tudok adni ..nagyon nehéz helyzet az amiben vagy,de bárhogy is legyen jó döntést fogsz hozni. és nagyon sajnálom szegény kutyit . kitartást nektek
2023. márc. 29. 21:46
 9/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, te egy paraszt vagy. Szerinted nem sajnálom a kutyámat? Szerinted nem siratjuk? Nem akarjuk elvenni az életét, mi, akik felneveltük és annyira szerettük. Vagy neked ennyire baromi könnyű kimondani hogy igen jöjjön a doki az injekcióval? Gondolkozz már mielőtt beszélsz
2023. márc. 29. 21:48
 10/28 A kérdező kommentje:
A #7-es ne legyél inkább a helyünkben, és elhiheted mennyire sajnáljuk őt, de mégjobban azt, hogy elaltassuk
2023. márc. 29. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!