Félek megválni egy kutyától?
Tegnap idekerült hozzánk egy kutyus. Valószínűleg van gazdája. Eléggé kicsi és egy picit sovány meg nagyon koszos. Hamarosan elkezdjük keresni a gazdáját, de én túlságosan megszerettem őt. Van egy saját kutyánk is, ő már sokkal idősebb, de nem tudok vele olyan kapcsolatot kialakítani mint a kicsivel. Rettegek attól hogy vissza kell majd adnunk. Ha vissza kell, mert még az sem biztos. De szerintem vissza kell.
17/L
Kétlem, hogy ugyanez fog megtörténni mint az előbb említett cikkben.
Fogunk chipet olvasni, persze. De egyelőre várunk 3 hetet, míg jelentkezik valaki érte. Ma már sokkal jobb volt a lelkiállapotom mint tegnap, de azért aggódom. Nagyon önző vagyok:/
Pszichológussal szerettem volna beszélni, de erre nincs lehetőségem ezen a helyen. Gondolkoztam, hogy felhívom majd a Kék Vonalat. De mostanában már jobban vagyok. Talán.
Még kicsi a kutya, az is lehet hogy chip sincs benne. Magától jött ide és sovány volt, már ezelőtt is láttuk a környéken, úgyhogy nem a mi házunk volt az első útja.
Tegnap amikor söprögettem megijedt a seprűtől. Nem feltétlenül van minden esetben az, hogy szerető gazda keresi, hanem lehet ki lett dobva. Mert hát ennek is fennáll a lehetősége. Nem tudjuk hogy mi történt vele, szóval..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!