Tegnap idekerült hozzánk egy kutyus. Valószínűleg van gazdája. Eléggé kicsi és egy picit sovány meg nagyon koszos. Hamarosan elkezdjük keresni a gazdáját, de én túlságosan megszerettem őt. Van egy saját kutyánk is, ő már sokkal idősebb, de nem tudok vele olyan kapcsolatot kialakítani mint a kicsivel. Rettegek attól hogy vissza kell majd adnunk. Ha vissza kell, mert még az sem biztos. De szerintem vissza kell.
Ha nincs, akkor talán gazdája sincs és megtarthatod
2023. márc. 25. 15:41
3/19 anonim válasza:
Ez sajnos ilyen, de vígasztaljon a tudat, hogy segítettél rajta es tulajdonképpen megmentetted. Kitartás ❤️
Gondolom megtartanád, ha lenne rá lehetőség vagy engednék a szülők.
2023. márc. 25. 15:42
4/19 anonim válasza:
Ha nincs benne chip, tartsátok meg!
2023. márc. 25. 16:38
5/19 anonim válasza:
Csak te tudhatod, hogy félsz-e megválni egy kutyától.
2023. márc. 25. 20:45
6/19 anonim válasza:
Elhiszem,hogy nem szeretnél megválni tőle,de gondolj arra,hogy segítettél neki.
2023. márc. 25. 21:22
7/19 anonim válasza:
Chipet olvastassatok állatorvosnál, ha még nem tettétek meg. Ha van benne chip, egyből lehet értesíteni a gazdáját, aki vagy nagyon keresi és várja haza, nem is biztos, hogy a környéketeken (lopnak chipes kutyákat sajnos), vagy ha nem kell neki a kutya, akkor lemondana róla. Ha nincs benne chip, akkor nem valószínű, hogy fognak jelentkezni érte, de várjátok ki a törvényben megszabott határidőt, chip nélkül azért bemondásra ne adjátok oda senkinek a kutyát. Ha vissza kell adni, akkor gondolj arra, hogy ha a te szeretett kedvenced tűnne el, te is meg akarnád találni, és nem örülnél neki, ha nem akarnák visszaadni.
2023. márc. 26. 19:30
8/19 A kérdező kommentje:
Meg lett hirdetve a kutyus eltűnése, most várunk három hetet.
Mivel nem bírom ki, anyukám belement egy kutyusba arra az esetre ha vissza kéne adni.
Sajnos nagyon gyorsan kötődök és volt ebből már bajom a nyáron: akkor lett meg az új kiscicám, de 2 hét elteltével rettegtem hogy mi lesz ha meghal (semmi betegsége nem volt). Azóta hál' Istennek elmúlt, ő pedig él és virul. Ez a tantofóbia vagy mi.. utálom
2023. márc. 26. 21:26
9/19 anonim válasza:
Mindannyian félünk, hogy meghal a kedvencünk, de lehet ezt nem ártana egy pszichológussal, vagy pszichiáterrel kezeltetni, ha nagyobb méreteket öltene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!