Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi jellemző általában egy...

Mi jellemző általában egy tacskóra? Milyen nevek illenek hozzájuk?

Figyelt kérdés
Tudom, minden kutya más, de biztos van a tacskókra jellemző személyiségjegy, ezek érdekelnének. Illetve valami bohókás névajánlatot is szeretnék kérni.
2010. okt. 7. 11:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

11:30 vagyok.

Egyetértek a legutóbbival bizonyos szempontból. A saját kutyáimat igyekszem én is egyedibb névvel ellátni. A németjuhászunkat Ottónak hívták, a jelenlegi vizslánkat Szálkának nevezték el a szüleim -.-, de én Cápának szoktam hívni, mert úgy ugrik fel és kapja be az ember karját játékból, mint a nagy fehér cápa a filmekben. xD Másik kutyus Rati, mert kicsit olyan a feje, mint egy patkánynak. :D

De tessék: [link]

Válogass. :D

2010. okt. 7. 13:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az összes választ, mindenki zöld kezecskét kapott. :) A nevek közül nem igazán tetszett egyik sem, nem mindennapit szeretnék, de ez úgyis az én dolgom lesz kitalálni, csak érdekelt, hogy mások hogyan vélekednek. A beagle kutyánkat Samunak hívják, a cicám pedig a Ryuk nevet viseli, szóval valami hasonlóan nem mindennapit szeretnék a tacsimnak is, persze még van addig időm kitalálni bőven. :)
2010. okt. 7. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Legyen Yagami :DDD
2010. okt. 7. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:

A nagyinak volt egy Fefe nevű fiú tacskója. Ismerek egy Liu nevű sima szőrű lány és egy Arthur nevű fiú tacskót is.

Mindegyik tacskó akit ismerek nagyon védi a házat és a gazdit. A szimatuk kiváló. Nagyon makacs kutyák. Egyszerűen imádni valók.

2010. okt. 7. 15:29
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
A Szotyi vagy a Mazsola szerintem aranyos, kistestű kutyáknak pont megfelel ;)
2010. okt. 7. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!