Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz így a szüleim kutyájáv...

Mi lesz így a szüleim kutyájával, ugyanis nem tudják kifizetni a gyógyszerét?

Figyelt kérdés
Cushing szindrómás lett szüleim kutyája. Sajnos a gyógyszer amit kap rá több mint 50.000 Ft, szüleim kisnyugdíjasok, kevés a nyugdíjuk van, én fizetésem is nagyon alacsony nekem a hitelt kell fizetni és társai. Jelenleg nem tudják kifizetni a gyógyszert most úgy van hogy nincs kezelve ez a betegsége, nem tudom mit csináljunk maradjon így kezeletlenül?
2023. márc. 17. 20:12
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
12 éves kutya amúgy és nagytestű
2023. márc. 17. 23:00
 22/38 A kérdező kommentje:
És melyik a jobb kezelés nélkül hagyni vagy elaltatni?
2023. márc. 17. 23:00
 23/38 anonim ***** válasza:
73%
Ez nehéz ügy nagyon. Szerintem nem kéne rögtön neki menni a kérdezőnek, amiért nincs erre penzük, meg hogy akkor minek kellett kutya. Alapvetően egy közepes termetű kutyát havi 30 rongyból nagyon jó színvonalon lehet tartani. Ha beteg évente egyszer-kétszer, nyilván ki tudja fizetni az ember. Na de azért azzal senki nem számol, hogy olyan betegség jön, ami havi 50 000 élete végéig. Ha él még mondjuk 5 évet, az 3 milla csak a gyógyszerre... Könnyű itt ítélkezni, de azért ezt két nyugdíjasnak marha nehéz kiköhögni. Igen, számol az ember betegséggel, de azért mindenre nem lehet felkészülni...
2023. márc. 17. 23:03
 24/38 anonim ***** válasza:
57%

[link]

7090 ft -10 % + szállítás.

2023. márc. 17. 23:05
 25/38 anonim ***** válasza:
61%

12 eves kutyara havi 50 rugot akkor koltesz, ha azt az 50 rugot siman nelkulozni tudod mert nem nyugdijaskent tengeted az eletedet.

Terjunk vissza oda, hogy ha felmerul az a kerdes hogy a kutya vagy futes, elelem meg ugy altalaban az eleted es te a kutyat valasztod, akkor nem vagy szazas, pontozzanak a kutya-imadok nullara ha akarnak.

2023. márc. 17. 23:05
 26/38 anonim ***** válasza:
28%
23. De itt ezt nem értik, mert 900 felett keresnek!!!
2023. márc. 17. 23:06
 27/38 anonim ***** válasza:
74%
Oké. Tekintsünk el akkor az anyagiaktól! 26 komment alatt nem sikerült megértetni a kérdezővel, hogy a felelős állattartás ott kezdődik, hogy az állatorvossal konzultálok, nem vadidegen hozzá nem értő embereket faggatok egy megbízhatatlan oldalon, hogy na vajon elaltassam-e a kutyámat vagy sem…..
2023. márc. 17. 23:10
 28/38 anonim ***** válasza:
69%

Én elgondolkoznék azon, hogy ha nálam rossz helye lenne a kutyának, mert nem tudom kezeltetni a betegségét, akkor megpróbálnám olyan gazdának örökbe adni, akinek erre telik és szívesen gondoskodik róla.

Ha már én nem tudok szegény páráról gondoskodni, legalább engedjem át olyannak, aki igen.

2023. márc. 17. 23:10
 29/38 A kérdező kommentje:
24. Ez valami vitamin cseppek...itt egy komoly gyógyszerről van szó amit szigorúan felírhat orvos és csak állat patikában lehet megvenni
2023. márc. 17. 23:12
 30/38 anonim ***** válasza:
89%

"És melyik a jobb kezelés nélkül hagyni vagy elaltatni?"

Az orvos, ha tisztességes, el tudja mondani a kutya állapotát ismerve, milyen lehetőségek vannak még.

Ha gyógyszerrel lehet életben tartani és még elfogadható életminőséget biztosítani, a kezelés elmulasztása fájdalmas életet, szenvedés jelenthet .

Ez sokkal inkább kínzás, mint megadni a kegyes halál lehetőségét.

2023. márc. 17. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!