Mi lesz így a szüleim kutyájával, ugyanis nem tudják kifizetni a gyógyszerét?
12 eves kutyara havi 50 rugot akkor koltesz, ha azt az 50 rugot siman nelkulozni tudod mert nem nyugdijaskent tengeted az eletedet.
Terjunk vissza oda, hogy ha felmerul az a kerdes hogy a kutya vagy futes, elelem meg ugy altalaban az eleted es te a kutyat valasztod, akkor nem vagy szazas, pontozzanak a kutya-imadok nullara ha akarnak.
Én elgondolkoznék azon, hogy ha nálam rossz helye lenne a kutyának, mert nem tudom kezeltetni a betegségét, akkor megpróbálnám olyan gazdának örökbe adni, akinek erre telik és szívesen gondoskodik róla.
Ha már én nem tudok szegény páráról gondoskodni, legalább engedjem át olyannak, aki igen.
"És melyik a jobb kezelés nélkül hagyni vagy elaltatni?"
Az orvos, ha tisztességes, el tudja mondani a kutya állapotát ismerve, milyen lehetőségek vannak még.
Ha gyógyszerrel lehet életben tartani és még elfogadható életminőséget biztosítani, a kezelés elmulasztása fájdalmas életet, szenvedés jelenthet .
Ez sokkal inkább kínzás, mint megadni a kegyes halál lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!