Miket tett tönkre,rongált meg a kutya nálatok amíg pici volt?

Szőnyeget, bútorszövetet, papírpénzt.
Csak akkor, ha egyedül volt hagyva pár órára és kb. 1 éve koráig.

2 évesen került hozzánk, nálunk élte ki első gyerekkorát...
- két takaró
- három normál párna (valamelyik alvás közben húzta ki alólam, és egyébként ezen felsorolások mind rólam szólnak)
- négy kispárna
- két plüss
- a saját ágya
- a pulcsim (úgy, hogy rajtam volt, úgy néztém ki, mint egy lyukakkal teli sajt)
- öt pár papucs (mind az enyém, apáméhoz nem nyúlt...)
- a házim (és tényleg, elmondhattan, hogy a kutya szétszedte a házimat xd)
- egy qrva vastag, teli irattartó mappát megrágott, abban voltak a szakmai vizagámra való felkészülés dolgai, minden, amit tudni kell, amiket kérdezheznek
- néhány összehajtogatott pólóm, amiket ideiglenesen polcra raktam
- néhány cipőm
- egy-két törülköző a szárítóról
- egy táska, amit a bárszék tetejéről valahogy leügyeskedett
Találékony volt a fiú. 😫🤦🏼♀️ Mindegy, milyen magasra raktam valamit, valahogy elérte. Mindent meg nem tudtam eltenni, mert nem volt már hely rá a szekrényben. Szerencsére már szent a béke... 😅

A szemüvegemet, lekapta az asztalról. Lányom új csizmáját, cipőket, papucsokat. Gyerekek játékait, kiszedte a dobozból.
Többször vettünk neki fekvőhelyet, mindig szétszedte.
Aztán készítettünk neki kutyaházat, kibéleltük ruhákkal. Ezt már nem bántotta.

Nálunk csak néhány papucs és cipő bánta,de csak mert mi kint felejtettük ha nem felejtük kint nem lett volna az sem, de szerencsére mindkét kutya 2-3 hét alatt teljesen leszokott a lábbelik rágásáról. Utána nyugodt szívvel kint lehetett hagyni.
Második kutyám pedig engem tisztelt meg,mert csak az én lábbelieimet tette tönkre :D senki másét a családból. Szóval szerintem úgy volt vele,hogy itthon hagytam akkor baccam meg :D Na jó a Nike airmaxemet ki kellett dobnom miatta,de végülis lyukas volt már,szóval így hamarabb lett kidobva :D

7 honaposan hoztam direkt ,h ne rongaljon.
De megevett egy nagy taskam,egy masikat,egy bskancsom huzozarjat.
Meg nehany dolgot meg. Tomorfabutorokat is megkostolta.Stb stb. Amstaff a kicsike. Tudtuk,h kell a love hozza.
De csak ekkor jottunk ra,h nem etetni draga. 😅😅
Aznap ,amikor nem vittuk szaladgalni kutyak koze a twrmeszetben,ksptunk pisit kakit az agyra,pedig mar reg szobatiszta volt. 😅😅😅
Aztan felnott es,ha nem a megszokott napon megyunk kocogni orakon at egyutt,akkor azamithatunk ugyanigy bosszu tonkretetelre. Esetleg harapdalasra mas emberekre valo ugralgatasra😅😅 Nagyon jo esoallo futofel szerelesunk van es minuszokban is hozzaszoktam a kezdim lefagyasahoz futas kozben. 😅😅 De legabb mindenem megmarad. Inkabb futok lazasan is.
De legabb mindkettonk hata es hasa kockas . 😂
Azert a cipoink es taskaink azota is 2 meter felett vannak. Meg minden,ami szamit. 😂😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!