Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék vele?

Mit tehetnék vele?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen a főnökömnek van egy kölyök vizslája.Szegény brutálisan le van fogyva, csak fetreng,sosem megy el vele sétálni.Minap beszélgettünk a kiskutyáról,mondta hogy sosem szeretett volna kutyát,csak hozzá került,és szó szerint azt mondta,hogy alig várja,hogy megdögöljön.Ajánlottam neki,hogy találjon olyan családot,ahol jól érezheti magát,főleg így,hogy még kölyök,erre azt mondta,hogy úgy sem lesz hosszú élete a kutyának,felesleges.Én itt nagyon kiakadtam.Említettem neki,hogy mi szívesen foglalkoznánk vele,de ugyanazt hajtogatta.Nagyon sajnálom szegény kutyát,nem tudom,mit tehetnék!
2023. márc. 17. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szegény kutya ez körülbelül más kínzás neki.Én a helyedben meggyőzném,hogy adja oda másnak vagy neked.Amennyiben ez nem sikerül névtelenül is be lehet jelenteni az állatvédőknél.
2023. márc. 17. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Kussolj, vagy hamarosan új melót kell keresned!
2023. márc. 17. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Te jo eg :(

Most hirtelen az jutott eszembe, habar nem vagyok ennek a hive, hogy ezek a rohadekok talan csak a penzbol ertenek. Ha megvasarolnad tole? Lehet, ugy elengedne.

Mar ha belefer persze.

2023. márc. 17. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as valaszomhoz annyi kiegeszites, hogy a kolyok nagyon erzekenyek. Gondolom kint is tartja, ami rohadtul nem valo egy vizslanak hidegben, illetve oltasok sincsenek, mire jelented valahol es talan intezkednenek, addigra elpusztul...

Megvasarolni tole gyorsabb megoldas, de persze ki tudja mennyire penzehes. Ha azt mondja, hogy 500 ezerert adja csak oda, akkor ez se realis nyilvan...:(

2023. márc. 17. 13:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Valószínűleg holnap megkérdezem,hogy megvásárlásról lehet-e szó!
2023. márc. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!