Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sztetek mi legyen a kikutyám...

Sztetek mi legyen a kikutyám neve? (lány, yorki lesz)

Figyelt kérdés

tudom h már sokszor volt de eggyikben sem találtam jót:(:D

hátha most lesz vmi ami megtetszik:)

előre is köszi:)

2010. okt. 6. 19:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
legyen a neve
2010. okt. 7. 15:24
 22/35 Abonyi válasza:
Dia ,Dius ,Bella, Pötyi,Lédi(Lady),Picur,Morzsi
2010. okt. 7. 19:19
 23/35 anonim ***** válasza:
az én kutyusom neve is FANNI :)
2010. okt. 7. 19:49
 24/35 A kérdező kommentje:

kösz mindenkinek a válaszokta de lehet sztem FANNI VAGY MIMI lesz:D de a Polly sem rosz most h igy irtátok(Y);)

A kutya 50.000-de mivel apum-nak jó haverja akitől lesz igy lehet v vaalamivel olcsobban meguszom vagy nemtom(ilyen 45.000 kb remlem:D az anyát és talán az apját is fogom látni 90%h mind2 ő nek van törzskönyve:D:Dszval:D

tovvábra is várom az ötleteket:)

2010. okt. 7. 20:26
 25/35 anonim ***** válasza:

Wendy, Kitty, Koktél, Morgane, Terka, Mona, Minnie, Titi, Bogyó, Bonnie, Kira, Fiona, Melange, Sookie, Teti, Moyra, Málna, Sanzon, Léna.

De én kétszer is meggondolnám a helyedbe, még ha a szülőknek van is törzskönyve kizárt hogy szűréseik legyenek, így lehet hogy a kölykök betegek lesznek. (Bizonyos betegségek több generáción át hordozhatóak és csak néhány kölyöknél jelenik meg, és talán csak 4-5 éves korában...)

2010. okt. 7. 23:35
 26/35 A kérdező kommentje:

nemtom:S

deazé kösz:)

2010. okt. 8. 14:03
 27/35 anonim ***** válasza:
44%
azért nem kell túlzásba esni ebben a szaporítós dologban. nem csak tenyésztőtől kapsz egészséges kutyát.
2010. okt. 8. 22:04
 28/35 A kérdező kommentje:
ebben én is reménykesdek(Y):D:D
2010. okt. 9. 09:10
 29/35 anonim ***** válasza:
a reménykedés kevés. A szerencsén múlik, és azt garantálom hogy yorkival alapból sokat rohangálsz majd dokihoz (ez egy ilyen érzékeny fajta, nekem törzskönyves van és még is mindig van valami kis bibije) és azzal hogy nem tenyésztőtől veszed csak nő az esély hogy valami komolyabb baja is legyen pl. légcsőszűkület elég gyakori, vagy térdkalácsficam, szürke hályog. Yorkisként sok más yorkit ismerek és egyszeri látásból megtud mondani melyik törzskönyves, melyik nem és kb mennyiért vették. Még nem láttam olyan törzskönyv nélküli ebet akire használni lehetett volna a szép, egészséges, fajtatiszta yorki kifejezéseket.
2010. okt. 9. 10:46
 30/35 A kérdező kommentje:

hát ezt most megcáfolom (vagyis probálomxDD nem vok tul nagy szakértő)

de ahonan mi hozzuk ott gyönyöruu a kutya (nemis fekete hanem ilyen nagyonszép kis szürke) GYÖNYÖRUU:D:D

nincs törzskönyve itt lakik tölunk pár kilométerre és a kiskutyáival sincsen baj:)

és képzeljétek el tegnap mentunk megvenni és nem pont ma reggel vitték el őket a kereskedőnek-.- olyan szar érzés volt:(

de kiderult h 2hónap mulva lesznek megint:) JÓKIS KARYÁCSONYI AJÁNDÉKOM LESZ:):)

2010. okt. 10. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!