Sztetek mi legyen a kikutyám neve? (lány, yorki lesz)
tudom h már sokszor volt de eggyikben sem találtam jót:(:D
hátha most lesz vmi ami megtetszik:)
előre is köszi:)
kösz mindenkinek a válaszokta de lehet sztem FANNI VAGY MIMI lesz:D de a Polly sem rosz most h igy irtátok(Y);)
A kutya 50.000-de mivel apum-nak jó haverja akitől lesz igy lehet v vaalamivel olcsobban meguszom vagy nemtom(ilyen 45.000 kb remlem:D az anyát és talán az apját is fogom látni 90%h mind2 ő nek van törzskönyve:D:Dszval:D
tovvábra is várom az ötleteket:)
Wendy, Kitty, Koktél, Morgane, Terka, Mona, Minnie, Titi, Bogyó, Bonnie, Kira, Fiona, Melange, Sookie, Teti, Moyra, Málna, Sanzon, Léna.
De én kétszer is meggondolnám a helyedbe, még ha a szülőknek van is törzskönyve kizárt hogy szűréseik legyenek, így lehet hogy a kölykök betegek lesznek. (Bizonyos betegségek több generáción át hordozhatóak és csak néhány kölyöknél jelenik meg, és talán csak 4-5 éves korában...)
nemtom:S
deazé kösz:)
hát ezt most megcáfolom (vagyis probálomxDD nem vok tul nagy szakértő)
de ahonan mi hozzuk ott gyönyöruu a kutya (nemis fekete hanem ilyen nagyonszép kis szürke) GYÖNYÖRUU:D:D
nincs törzskönyve itt lakik tölunk pár kilométerre és a kiskutyáival sincsen baj:)
és képzeljétek el tegnap mentunk megvenni és nem pont ma reggel vitték el őket a kereskedőnek-.- olyan szar érzés volt:(
de kiderult h 2hónap mulva lesznek megint:) JÓKIS KARYÁCSONYI AJÁNDÉKOM LESZ:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!