Amerikai akita jó lehet nekünk? Vagy mi más?
Nem mondanám gyerekbarátnak, kiállításon többet láttam, aki a gazdájára is visszafordult, nem az engedelmesség mintapéldái. Az itthoni klímát bírja. Szerintem egy makacs fajta, aki hajlamos az agresszióra, nem kifejezetten labdásak, de sétálni, futni szeretnek. A nj és a border pont nem az a tipikus ugatós fajta, annyit ugat az akita is.
Erre a posztra inkább kuvaszt, komondort, pireneusit ajánlanék.
Sikerult kivalasztani azt a fajtat, akit velemenyem szerint kb senkinek nem kene tartania 😂😂😂
Ok inkabb kutyatestbe zart macskak, igy kell roluk gondolkozni. Brutalisan nehez oket nevelni es nem igazan csaladi kutyak.
Elso, a malinoist ugye nem gondoltad komolyan? Na az meg a masik, amit atlag, csalados embernek, foleg olyannak; aki inkabb kerti diszt keres, nem kene tartania. Pokol lenne a kerdezo elete, meg a szomszedoke is, akikhez allandoan atszokne unalmaban.
Kamerarendszert ajánlanék, riasztóval.
A kutya nem házőrzésre van, meg arra sem, hogy a porontyod kénye-kedvére nyúzhassa.
Szerencsétlenn bullterrier is kint, a rövid szőrével meg a termetével, még olvasni is rossz...
Szóval: plüss kutya a kölöknek, nektek riasztó+kamera. Kutyát felejtsétek el, nem muszáj ám minden áron állatot kínozni.
A fenti kommentekhez egy dolgot tennék hozzá: "Házőrzőre lenne szükségünk"
Ne tarts kutyát házőrzésre, seperc alatt kiiktatják, fagyálló, méreg, rajzszöges falatok... ma már nem kihívás egy kutya annak, aki tényleg be akar törni. Inkább kamerarendszer, riasztórendszer kellene, a kutya maradjon családtag.
5ös akkor szerinted mire való egy kutya?
Csak mert a miénk szeretve van. Nem nyúzza senki csak ölelgeti a kislányom. A türelmest úgy értettem hogy mikor ő labdázik vele,az nem olyan mikor egy fenőtt dobja a labdát és a lányom játékaihoz sosem nyúl,labdájához sem. Erre sem tanítottuk sosem mégis tudja.Hidegben bejön, megvan a mozgástere, labdázni és sétálni is szoktunk de nem minden nap mind a kettőt.Mi is baj akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!