Grönlandi kutyát vagy amerikai akitát vegyek?
Tavasszal tervezek kutyát vásárolni. Eddig amerikai akitát szerettem volna nagyon de közben meg láttam egy grönlandit és szintén nagyon megtetszett. A tapasztaltabb enberektől kérdezném hogy szerintük melyik fajta lenne a megfelelőbb?
Tudom hogy mind a két fajta elég nehéz jellemű , de tapasztalt kutyás vagyok , nem az első kutyám lenne.
Hát ezt neked kellene eldönteni, én a grönlandit mondanám, de csak azért mert nekem szimpatikusabb.
Olvass mindkét fajtáról, mérlegelj, tavaszig lesz időd átgondolni és a megfelelő döntést hozni.
Hát,neked kell tudni,hogy mit tudsz eltartani,ellátni megfelelően.
Utána a jellemzőket össze veted,ha tapasztalt gazda vagy akkor úgyis ki fogod tudni választani,hogy neked melyik a jó.
Meghát a mozgás igény az azért nagy kérdés.Szépnek szépek,de ezek a kutyák aktívak.Kertben és lakásban is igényelnek naponta 1-2 óra foglalkozást szinte biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!