Amerikai akitáról van véleményetek, tapasztalatotok?
Nekübk van egy 4 éves kan. Pontosan mit szeretnél tudni?
Őszintén nem választanám a fajtát,a férjemé a kutya. Nekem túl agresszív ( más állatokkal,embert nem bánt). Bolondos, ugrál,borít,sokáig marad "gyerek". Nagy mozgásigényű, szeret enni,a hideget/havat imádja.
Szerintem nem túl okos.. alap parancsot megtanulja,de ennyi,meg makacs is mint a fene. Vedléskor az udvar tele a szőrével, ajánlatos átkefélni akár naponta is. De a mararak legalább szeretik,jó puha fészekanyag. :D
Összességében ha van időd tanítani, erőd ha viszed sétalni és megindul egy macska után megtartani(50 kg kb.), nem akarsz másik állatot és van pénzed etetni minőségi kajával, ami azért is sok mert nem csivava adagot eszik ugye, akkor vegyél ilyen kutyát.
Ja és kisgyerek mellé sem ajánlott. Van egy egy éves fiam,konkrétan prédaként néz rá néha.. amíg él a kutya nem fogom merni egyedül hagyni vele. Kicsi,földön van,mászik,visít..mint egy kisállat..félek,hogy rámenne. Pár szomszéd macska meg itt kikelt kismadár már megjárta.
Milyen jellegű kozmetikára szorul?
Én azt olvastam, hogy csak kefélni kell…
Amúgy mivel vadászkutya, nyílván van egy ilyen jellegű ösztöne, amivel számolni kell, de gondolom azért komolyabb szakértelemmel megnevelhető, nem?
Én azt hallottam, hogy egy fokkal könnyebb eset mint a japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!