Rábíznád az életed a kutyádra?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:25
31/37 anonim válasza:
Természetesen :))
Kutyámnál jobban senkiben nem bízok! :)
32/37 anonim válasza:
Hát rá azért nem bíznám az életem, de tagadhatatlan, hogy mindent megtenne annak az érdekében, hogy megvédjen.
7 kilós kutyáról beszélünk :D Ha mondjuk 70 kiló lenne ugyan ezzel a személyiséggel akkor simán rábíznám az életem bármikor mert rá mindig lehet számítani nem ijed meg senkitől ha rólam van szó. Direkt teszteltük is. Mindig szemmel tart, hogy jól vagyok-e. Kis őrző-védő, iskola nélkül is. Bár erre én is tanítottam, vagyis parancsszóhoz kötöttem. Csak hát nem egy halálos fegyver :D
Feléd száll egy veszedelmesen kiképzett k9-es pekingi palotakutya :))
33/37 anonim válasza:
Szerintem annyira azért nem számit hogy 6kg vagy 20 kg a kutyám, ha elájulsz valahol akkor egy mini yorki is hivhat segítséget, egyébként én szó nélkül rábíznám az életem az amstaffomra, még csak fél éves de érzi hogy mikor van baj. pl egyszer napoztam és elaludtam a tűző napon, ő hozta a vizes tálját és a hasamra öntötte a tartamát, lehet hogy páran ettől infarktust kaptak volna, de eléggé lehűtött
34/37 anonim válasza:
A kutyám nevelés alatt áll még, fiatal ahhoz, hogy rábízzam magam, de ha megtanítjuk picit őrző védőre is (tervbe van véve), akkor biztosan rábíznám magam. Már most látszik, milyen hűséges, védelmező kutya lesz belőle :)))
36/37 anonim válasza:
Nem is egyszer mentett már meg, tehát határozottan IGEN!
37/37 ZETAS válasza:
Nem.
De, ha pl rosszul lennék az udvaron és összeesnék addig ugatna azon az érdekes hangszínen amíg valami szomszéd ki nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!