Rábíznád az életed a kutyádra?
miért ne bíznám?:) ő talán nem ezt teszi?...
(4 kutyám van.:) bármelyikre, szó nélkül...)
sőt, tulajdonképpen nem rábíznám, hanem azt is teszem bizonyos értelemben...
jazz zenésznek készülök 15 éve, de az életvitelem miatt bekerültem a pszichiátriára. (drogok, stb.)
nem is kérdés, hogy a kutyáimnak hála sokkal gyorsabban gyógyulok.
azóta felhagytam a zenéléssel és az ezzel járó életvitelemmel, helyette lesz ami lesz, kutyákkal fogok foglalkozni, etológiát fogok tanulni szeptembertől.
úgyhogy végül is mondhatom, hogy rájuk bízom magam...:)
Nyilván a kérdező azt akarja hallani, hogy igen.
Én mégis azt mondom, hogy nem. Mégpedig azért, mert ez a világ nem a kutyák, hanem az emberek közé épült, a kutyák a legegyszerűbb technikai újításokat, sőt még a természeti jelenségeket sem érik fel ésszel. Nincs ezzel semmi baj, de egyszerűen nem értik. Náluk egy vihar pl óriási trauma, nem tudják h mi történik, azt hiszik veszély van stb.
Autókkal, közlekedéssel, azzal, hogy nem mindenki potenciális ellenség, egyáltalán nincsenek tisztában.
EZért, hacsak nem kerülnék olyan szituba, hogy mondjuk egy késsel rámtámadó embernek teljesen ki vok szolgáltatva, és nincs más lehetőségem, nem bíznám rá az életemet.
Ettől függetlenül nagyon szeretem a kutyám, szinte el is kényeztetem, de ez csak egy hipotetikus kérdés lehet, szerintem.
22:57-es válaszoló!
Egyetértek az érveiddel. :)
22:57, olvass egy kis Csányi Vilmost...:)
nagyot fogsz csodálkozni, mennyi mindent felfognak a kutyák.:)
és ez nem hipotetikus, ez tudományos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!