Emiatt a kutyatámadás miatt kit, kiket fognak felelősségre vonni?
Zsámbék, 13 éves lányt marcangolt 6 kóbor.
Véleményem szerint ez már túlmutat az állattartó hibáján is, itt már erősen a jegyzőnek, polgármesternek, meg az alkalmazottainak kellett volna lépnie.
Településünkön is kb nulla a kutyatartási "kultúra", kb azt csinálnak a kutyatartók, amit akarnak.
Mert tenyleg, ki is a hibas itt? Csak nem az a no, akinek 11 kutyaja van es mindegyikre szarik? Ha jol ertettem.
Szerintem leginkabb o.
Amugy mar kapott penzbirsagot, nem is kicsit, szoval egyebkent is a bortonben kot ki, ha nem fizeti, viszont persze a kutyakat el kellett volna venni tole mar reg.
De ez nem igy mukodik, hogy csak ugy bemegyek es elviszem a kutyait. Ez egy lassu folyamat es kozben sajnos ilyen baleset tortent...
Igen, ez elfogadhatatlan es ebbol a szempontbol az orszag szar helyzetben van, de se penz,hely es eleg ember nincs arra, hogy minden ilyen undorito kutyatartot kelloen felelossegre vonjanak es a kutyakat elvigyek.
Én már konkrétan a szomszédomat jelentettem többször is a jegyzőnek, de kb tojt rá.
Vagy 3-4x már biztos voltam bent a hivatalban.
Többször szóltam a szomszédnak, a kutyái itt vannak nálunk, akiket szerintem szaporít, nem etet, elég horror körülmények között tart.
És ahogy olvasom, az állatvédők is a jegyző fülét rágják majd, de ha nekem nem csinálnak semmit...1 munkával több a jegyzőnek, akit vagy 4 településre osztottak be.
A kormányt. Mert nem engedélyköteles az ebtartás, és tilos a fegyver.
Felénk simán lelőttük volna a kóbor ebet.
Senkit. Fogadok se chip, se semmi. A gazdi letagadja hogy az övé.
Gyepmester nincs.
El kéne altatni, vagy kilőni az ilyeneket. Legalább lenne valami hasznuk a vadász társaságoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!