Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok esetleg kutyabarát...

Tudnátok esetleg kutyabarát szállásokat ajánlani elsősorban borsod megye , és vonzáskörzetében elfogadható áron? Esetleg külföldre vittétek már kedvenceiteket? Kutyaútlevelet hogyan tudok csináltatni , meddig érvényes?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 16:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
berögzült fidesz bolondjával sajnos soha nem fogok zöldágra vergődni , így nem is vitatkozom egy magadfajta szaréletű bohóccal. Igen is minden 3. családban van kutya , amit csak a magadfajta megkeseredett sorsú idióták nem tudnak felfogni , és megérteni sokak számára mennyit is jelent egy kutya. De hiába is magyarázok a fidesz első sorrból ugráló szavazójának , hiszen tűkön ülve várja egész évben a diktátora pénzmosó trükkjét :)
2023. márc. 5. 20:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ők is kifizetik a szállodai díjat (nem kevesebbet mint a kutyások)"

Ennek nézz utána. Minden állatbarát szállodában felárat kell fizetni, ha kutyával szeretnél menni.

2023. márc. 5. 20:34
 13/22 anonim ***** válasza:
4%

Nem tudnak máshova menni, mert a kutyabarát hotelek már szinte egymást érik.

2023. márc. 5. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nagyon konstruktív irányba ment el itt a párbeszéd. Egy szálláshely eldöntheti, hogy megéri-e neki az, hogy fogad kutyát vagy sem és azt is, mennyiért (sokszor kifejezetten magas a kutya felár). A vendég pedig választhat, hogy kutyás, kutyátlan, gyerekbarát stb. szálláshelyre szeretne-e menni. Ha annyira sokakat zavarnának a kutyák a szálláson, csődbemennének az ilyen helyek. Sok esetben egyébként meghatározott szobák vannak a kutyásoknak kijelölve és külön szabályok is vonatkozhatnak rájuk (pl. étterem).

Szerintem aki a kutyák miatt hőzöng, nagy eséllyel ugyanúgy morog a síró babák, hisztis kisgyerekek, hangos fiatalok vagy bármi miatt, ami őt zavarhatja. Kutyával, gyerekkel és mindkettővel is utaztunk már, a kutyámnál egyelőre könnyebben meg tudom oldani, hogy ne zavarjon másokat, egy hasfájós/fogzó/nyűgös kicsi gyereknél ez nehezebb. Baba miatt szóltak már be, a kutyámnak még nem mertek :). És nem azért utazunk kutyával/gyerekkel, mert teszünk másokra és direkt ki akarunk szúrni velük, hanem mert nem szeretnénk tizensok évig remete életmódot folytatni. Idegesítő gyerekek: a gyermektelen morog miattuk, a gyerekes örül, hogy nem az övé csinálja éppen a fesztivált. ;). 3-as voltam.

2023. márc. 5. 23:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Airbnb.com

Booking.com

—> kutyabarat cimket jelold be!!

Vonaton hslokocsiban szallitottuk.

Mi is csak kutyaval egxutt nyaralunk vagy inkabb nem megyunk.

2023. márc. 6. 04:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha Facebookon fent vagy, esetleg itt is érdeklődhetsz:

[link]

2023. márc. 6. 11:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudnak máshova menni, mert a kutyabarát hotelek már szinte egymást érik."

Bocs, de ez kötekedés.

Rákerestem csak a Szállás.hu oldalon Magyarország összes szálláshelyére augusztus 1-6 közötti időszakra.

Összes találat 15784 szálláshely, ebből kutyabarát 4106, szóval az összes szálláshely kevesebb mint harmada csak kutyabarát, ne mondd már, hogy a maradék több, mint 10 ezer NEM KUTYABARÁT szálláshelyből nem tudsz választani.

2023. márc. 6. 11:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak olyan vendégek is, akik nem akarnak mondjuk kutyaugatásra, vonyításra kelni korán reggel vagy egész nap azt hallgatni. Szerintem nekik is jár a pihenés. Ők is kifizetik a szállodai díjat"

Kutyára még nem ébredtem szálláshelyen, mert egy helyen sem volt hallható a kutyás vendék, de gyerekzajtól már voltak álmatlan éjszakáim. Nem vagyok gyerekgyűlölő, csak a gyerekeiket nem nevelő szülőket utálom.

2023. márc. 6. 11:15
 19/22 A kérdező kommentje:
Meg szerintem nem az a megoldas hogy masnak fájdalmat okozol azzal , hogy megolod a kedvencet , mert éppen teged idegesít… azért mert egy lelkibeteg nyomorék ember vagy , nem ez a megoldas.. erre írtam hogy ennyi erovel a gyerekedet is meglehetne ölni , mert éppen pici és idegesít valakit , de berögzült gonosz Fidesz bolondjával nem tudok kijönni…
2023. márc. 6. 12:43
 20/22 anonim ***** válasza:
80%
Ne stresszeld magad az ilyen agyatlanokon, kérdező. Ő az a kategória, akinek soha nincs dolga a rakparton, csak amikor futóverseny van, meg aki beköltözik a játszótér és óvoda közötti panelházba, és hisztizik, hogy sok a gyerekzaj. :-D
2023. márc. 6. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!