Tudnátok esetleg kutyabarát szállásokat ajánlani elsősorban borsod megye , és vonzáskörzetében elfogadható áron? Esetleg külföldre vittétek már kedvenceiteket? Kutyaútlevelet hogyan tudok csináltatni , meddig érvényes?
"Ők is kifizetik a szállodai díjat (nem kevesebbet mint a kutyások)"
Ennek nézz utána. Minden állatbarát szállodában felárat kell fizetni, ha kutyával szeretnél menni.
Nem tudnak máshova menni, mert a kutyabarát hotelek már szinte egymást érik.
Látom, nagyon konstruktív irányba ment el itt a párbeszéd. Egy szálláshely eldöntheti, hogy megéri-e neki az, hogy fogad kutyát vagy sem és azt is, mennyiért (sokszor kifejezetten magas a kutya felár). A vendég pedig választhat, hogy kutyás, kutyátlan, gyerekbarát stb. szálláshelyre szeretne-e menni. Ha annyira sokakat zavarnának a kutyák a szálláson, csődbemennének az ilyen helyek. Sok esetben egyébként meghatározott szobák vannak a kutyásoknak kijelölve és külön szabályok is vonatkozhatnak rájuk (pl. étterem).
Szerintem aki a kutyák miatt hőzöng, nagy eséllyel ugyanúgy morog a síró babák, hisztis kisgyerekek, hangos fiatalok vagy bármi miatt, ami őt zavarhatja. Kutyával, gyerekkel és mindkettővel is utaztunk már, a kutyámnál egyelőre könnyebben meg tudom oldani, hogy ne zavarjon másokat, egy hasfájós/fogzó/nyűgös kicsi gyereknél ez nehezebb. Baba miatt szóltak már be, a kutyámnak még nem mertek :). És nem azért utazunk kutyával/gyerekkel, mert teszünk másokra és direkt ki akarunk szúrni velük, hanem mert nem szeretnénk tizensok évig remete életmódot folytatni. Idegesítő gyerekek: a gyermektelen morog miattuk, a gyerekes örül, hogy nem az övé csinálja éppen a fesztivált. ;). 3-as voltam.
Airbnb.com
Booking.com
—> kutyabarat cimket jelold be!!
Vonaton hslokocsiban szallitottuk.
Mi is csak kutyaval egxutt nyaralunk vagy inkabb nem megyunk.
Ha Facebookon fent vagy, esetleg itt is érdeklődhetsz:
"Nem tudnak máshova menni, mert a kutyabarát hotelek már szinte egymást érik."
Bocs, de ez kötekedés.
Rákerestem csak a Szállás.hu oldalon Magyarország összes szálláshelyére augusztus 1-6 közötti időszakra.
Összes találat 15784 szálláshely, ebből kutyabarát 4106, szóval az összes szálláshely kevesebb mint harmada csak kutyabarát, ne mondd már, hogy a maradék több, mint 10 ezer NEM KUTYABARÁT szálláshelyből nem tudsz választani.
"Vannak olyan vendégek is, akik nem akarnak mondjuk kutyaugatásra, vonyításra kelni korán reggel vagy egész nap azt hallgatni. Szerintem nekik is jár a pihenés. Ők is kifizetik a szállodai díjat"
Kutyára még nem ébredtem szálláshelyen, mert egy helyen sem volt hallható a kutyás vendék, de gyerekzajtól már voltak álmatlan éjszakáim. Nem vagyok gyerekgyűlölő, csak a gyerekeiket nem nevelő szülőket utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!