Nem kellene a városi környezetben megtiltani a kutyák tartását?

Nekem fiatalabb koromban nem jutott eszembe kutyát tartani.
De amikor egyszer azt láttam, hogy tőlünk 10 m-re megállt egy autó és a hátsó ülésről lökdöstek ki egy kis tacskót, majd elszáguldottak. Szerencsétlen kutya értetlenül állt és nézett utána.
Odamentünk hozzá és megsimogattuk, hagyta. Vártunk egy fél órát hátha visszajönnek érte, de nem.
Pórázunk nem volt és elindultunk, a tacsi azonnal szorosan a lábunknál jött velünk. Mindig felnézett ránk, felszálltunk a buszra és jött velünk hazáig. Most nálunk él már 3 éve. A szemét nem veszi le rólunk ha levisszük sétálni, látom rajta, hogy fél, hogy elhagyják. De ez nem fog megtörténni. Nagyon szeretjük.

Költözz tanyára.
Amúgy pl disznót is tarthatasz lakásba.

"csak éppen el kell menni egy forró nyári napon valamelyik újlipóti utcába és ki kell próbálni, hogy lehet-e levegőt kapni a húgy- és szarszagtól"
Azt már kiveséztük, hogy az nem kutyáktól, hanem emberektől származik.

"csak éppen el kell menni egy forró nyári napon valamelyik újlipóti utcába"
Újlipótváros nagyon belváros, nekem senki ne mondja, hogy ott nincsenek csövesek, meg alkeszek, amikor az egész belváros tobzódik az ilyenekben. Szerinted ők hova hugyoznak meg szarnak? Gondolod, hogy elmennek egy budiba? Ugyan már. Még ha valami elit negyedet mondanál, ahol nem fordulnak meg ilyen alakok soha, akkor hitelesebb lenne a nyűgöd, de pont egy olyan környékkel érvelsz, ami tele van ilyen trógerekkel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!