Nem kellene a városi környezetben megtiltani a kutyák tartását?
"a kakit még aránylag felszedik, persze valaki azt sem, de a pisit nyilván nem tudják felszedni. Lényegében kutyapisibe sétálnak az emberek a városban"
Nem akarlak kiábrándítani, de zömében az nem csak kutya pisi-kaki. Pesten nem egyszer már a kocsim mellé sz@rt valaki. Nem kutya volt, legalább is én még nem láttam kutyánál, hogy papírt használt volna...
"míg gondolom te, aki magasról szarik a kutya igényeire" látod, már igazoltad is, hogy igazam volt az intelligenciáddal, pontosabban annak hiányáéval kapcsolatban.
Kertes házban élek, a kutyáim bentiek. Úgyhogy ne gondolj semmit, nem megy az neked.
De jó pár belvásori kutyás barátom ismerősöm, családtagom van. Van aki 'csak' családtagnak tart kutyát, viszont mivel én is sportkutyázok, igen sok olyan embert ismerek, akinek a kutyája munkakutya, sportkutya. Mentőkutyáznak, versenyeznek, stb. És az újabb bizonyíték, hogy a gondolkodás nem megy neked: tudod van egy olyan varázslatos eszköz, aminek az a neve, hogy autó. Beszáll az ember, berakja a kutyát és elmegy az erdőre, mezőre, kutyaiskolába, bárhova, ahova akar vele. Látod, már megérte ide feljönnöd, legalább ma is tanultál valamit. Szívesen.
Nagyon sok dolog koszol a városban, a kutya csak egy a sok közül. Az ember az aki a leggusztustalanabb, tőlük van mindenhol húgyszag és nem a kutyáktól, és ők is szemetelnek.
Hiába tiltanák ki a kutyákat, talán egy nagyon minimálissal lenne csak jobb a helyzet. Ennyit meg nem ér, túl sok ember és kutya életét tennék ezzel tönkre. Szóval nem, nem kellene betiltani a kutyákat a városban.
34 nem mindenkinek van ám autója. Meg pl munka előtt a reggeli séta, vagy napközben a gyors egészségügyi... Azért nem hinném hogy ezekhez is mind autóba szállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!