Nem kellene a városi környezetben megtiltani a kutyák tartását?
Figyelt kérdés
Városban élek és valami borzalom ami van, sokan sétáltatják a kutyájukat, ezért a járdára kakilnak és pisilnek, a kakit még aránylag felszedik, persze valaki azt sem, de a pisit nyilván nem tudják felszedni. Lényegében kutyapisibe sétálnak az emberek a városban, úgy ahogy disznót sem lehet tartani a panelban szerintem kutyát sem lehetne, kutya a kertes házba való2023. márc. 1. 21:43
11/47 anonim válasza:
Sokan a kertvárosban sem látják szívesen, mert az udvaron ugatnak, ha az utcán mozgást látnak. A jelző kutyák még inkább. Akkor hol tartson az ember kutyát? Városban nem, kertes házak közt sem, a pusztában?
12/47 anonim válasza:
Hát az tény, hogy betondzsungelben én sem tartanék kutyát, de ha jól vannak tartva, ennyi örömük hadd legyen a városlakóknak is. Kosz meg kutyapisi nélkül is lenne a városban.
13/47 anonim válasza:
Egyébként hogy jössz te ahhoz, hogy megmond másoknak hogy éljenek? Sosem értettem, az ilyen emberek mit képzelnek magukról? Gondolom a szüleid elcseszett nevelése az oka, hogy diktátornak képzeled magad. Remélem egyszer olyan pofont kapsz az élettől ezért, hogy másokat irányítani akarsz, hogy abból nem kelsz fel többé.
14/47 A kérdező kommentje:
13. Jó akkor ne mondjuk meg Józsi bácsinak ha disznót akar tartani a panelba mert hogy jövök én ahhoz hogy beleszólok az életébe
2023. márc. 1. 22:32
15/47 anonim válasza:
Azért egy panelban tartott disznó és egy kutya között elég nagy a különbség.
16/47 anonim válasza:
Tarthat felőlem akár lovat is valaki, ha meg tud felelni az állatvédelmi törvénynek. Kutyát is úgy tartanak a felelős gazdik. Felelőtlenek sajnos mindenhol vannak, sok a felelőtlen szülő is, akiknek sose lett volna szabad gyereket vállalniuk. Téged is inkább lenyelhettek volna.
17/47 anonim válasza:
Tiltsunk be mindenkinek mindent, mindenhol!
18/47 anonim válasza:
Azért érdemes elmenni pl. az Újlipótvárosba, porhanyós a házak sarka a sok kutyahúgytól.. undormány.
Kertes házban O.K.
19/47 anonim válasza:
Az nem kutyahúgy lesz, hanem utcán pisilő alkoholista pasiké.
20/47 A kérdező kommentje:
Akik szerint csövesek meg alkoholisták pisilnek összevissza az utcákon ,azoktól kérdezem hogy a kutya akkor hova pisil, az a sok kutya akiket sétáltatnak?
2023. márc. 1. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!