Haldoklik a kutyám?
Sajnos igen. Szép kort megért, szóval hát igen... Minden gazdi ettől retteg. Vidd el ma még orvoshoz, és legyél vele nagyon sokat.
Bízzunk a legjobbakban.
Szia!
Egy beagle 13 évesen még nincs abban a korban, hogy végelgyengülése legyen. Enyém 16, és repülve rohangál még most is.
Szerintem nem szabad feladni, vigyétek kivizsgálásra, képalkotó vizsgálatokra, ha meglesz a baj forrása, akkor még jópár évet kaphattok.
Nyilván fájdalma van, komolyabb segítségre szorul. Vidd jobb helyre, klinikára, ahol helyben minden vizsgálatot meg tudnak csinálni.
Nem is értem a feltételezést. Miért haldokolna? Mert sántított? WTF? Az amúgy kinti kutya, amikor betegen bekerül a lakásba, simán visszahúzódó tud lenni , ráadásul valószínűleg kapott gyulladáscsökkentőt, ami szintén elnyomhatja, no meg eleve amiatt is visszahúzódó, hogy fáj neki. Semmit nem írtál, hogy milyen olyan baja lehet, ami miatt gondolni lehetne arra, hogy meghal. Egy 13 éves beagle nem olyan öreg, hogy két tüsszentésbe belehaljon, szóval nem, szerintem piszkosul nem haldoklik.
Amúgy ha kicsit írsz a kutyáról (annak természetéről), az eddigi bajairól stb., akkor esetleg érthetjük, hogy miért feltételezel halált, de így, hogy szimplán nem állt rá az egyik lábára, egyszerűen nem vágom, miért pont halni fog.
Szerintem vigyetek vissza a dokihoz, hiszen rosszabb lett a helyzet. Idős kutya, de a halálhoz még fiatal. Lehet kap egy roborálószurit, vagy valami mást és át segít is. Ha nem iszik, akkor meg szoktak infúziót adni.
Illetve ebben a korban már ajánlott egy teljes kivizsgálás, vérkép. Annyira még nem öreg, érdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!