Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyasétáltatás reális ára...

Kutyasétáltatás reális ára kis településen?

Figyelt kérdés

Munka mellett szeretnék kisebb testű kutyát sétáltatni, de reális árat szeretnék kérni mivel nem vagyok profi.

A kutyák szeretnek engem, és én is nagyon odavagyok értük, nem egészen a pénzét szeretném, csak én se legyek egyedül.

2 műszakban dolgozom, szóval egyenlőre tényleg csak egy-egy órát tudom vállalni hol délelőtt hol délután.

Holnap szeretném feladni a hirdetést. Kis település nem város és nem is falu.

Mennyit adnátok ki ti egy sétáért?

2023. febr. 15. 11:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezt felejtsd el, inkább keress fel egy közeli menhelyet, és vállalj ott sétáltatást önkéntesként.
2023. febr. 15. 15:51
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Sztem 2000 Ft egy óráért jó ár.

Csak nem tudom mennyire van rá kereslet... Főleg kisvárosban. De te látod. Ajánlanám a menhelyen önkénteskedést. Biztos a kereslet, illetve sok kutyát tudsz sétáltatni. Igaz, nem fizetnek érte, de írtad hogy nem a pénzre mész.

2023. febr. 15. 19:51
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a magán trenerunk vállal farasztast, egy óra séta,feladatok,futtatóba viszi. 1 óra 6 ezer Ft. Amúgy sokallom ezt az összeget. De ha nagyon sokáig dolgozok akkor őt kérem meg bár ez ritka azért de előfordul. Lakás kulcsot simán adok neki.

Viszont benne 100%ban megbízok. Tudom,hogy már több mint 20 éve kutya kiképző,illetve a kutyám járt hozzá napközibe.

Mivel ismeri a kutyámat tudja kezelni,ha gond van közbe tud avatkozni így csak rá merném bízni.

Nem ellened szól,de nekem a kutyaim nagyon fontosak és csak is kizárólag olyan ember viheti sétálni aki minden helyzetben helyt áll.

Pl ha az utcán egy póráz nélküli kutya az általad setaltatott kutyára ront mit fogsz csinálni?

Ismered annyira a kutyákat,hogy a setaltatott kutyát tudod kezelni? Egy kistestű kutya is tud hülyén viselkedni előbb bele köt egy nagyobb kutyába ami egy póráz nélküli kutyánál veszélyes dolog.

6 kgos kutyám pl sokkal rosszabb mint a 23 kgosom🤣

Csak 6 kgost anyuék is le tudják vinni a tömbök körül,de hosszú sétára nem engednem nekik.

De a 23 kgost csak a trenerunkre bízom.

Azért ehhez kell tapasztalat.

2023. febr. 15. 22:31
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek előzővel.
2023. febr. 16. 16:13
 45/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kellett összeveszni.

Az ember azért jár ide, hogy kérdezzen bátran és okoskodjon, és mert érdekli egy adott témában a vélemény illetve megoldások.

Na de mindegy.

Egyébként, mint írtam is a menhely messze van és nincs autóm. Érdekes, efelett valahogy elrepült a tekintet vagy én nem is tudom...

Kutykaka is fel lesz szedve ez alap.

Póráz nélküli másik kutya? Ilyen sajnos a gazdi séták alatt is előfordulhat. Sőt kutya nélkül is...

2023. febr. 17. 01:51
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
De a gazdis sétáknál nem fizetek neked, ahogy az egyedüli sétáknál sem :D tudod ki bízna így rád kutyát, belefér nálad a baleset??
2023. febr. 17. 08:40
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit értesz kistelepülésen. Falun sok helyen annak is lehet örülni, ha nem kerti dísz a kutya. A felelős gazdi amúgy is foglalkozik a kutyával megfelelően, a felelőtlen meg kiröhög, hogy minek. A lakásához senki nem fog kulcsot adni egy idegennek. A legtöbben ismerőst, rokont kérnek meg, ha a sétát nem tudják megoldani, vagy vannak erre panziók, napközik olyan kutyák részére, akik jól elvannak kutyatársaságban. A te időbeosztásodhoz a menhelyi önkénteskedés férne bele, de az neked nem opció. Nem beszélve arról, ha nincs alapos tapasztalatod mindenféle kutyával, abból baj is történhet. Az adott kutya gazdája (jó esetben) ismeri a kutyáját, és nem örülne neki, ha darabokban vinnéd haza, mert nem tudtál megelőzni egy támadást, amit mondjuk a kutya gazdája a kutyája ismeretében és a séták során kitapasztalva megelőzhetett volna.
2023. febr. 17. 11:46
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok menhely van az országban, én is azt hittem, hogy nincs is a környékünkön, aztán mikor kitaláltam, hogy elkezdek önkénteskedni és lett egy kis rálátásom az egészre, akkor döbbentem rá, hogy kb a szomszéd faluban is van menhely. Talán a helyi facebook csoportba rákérdezhetnél.
2023. febr. 17. 14:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!