Kutyasétáltatás reális ára kis településen?
Munka mellett szeretnék kisebb testű kutyát sétáltatni, de reális árat szeretnék kérni mivel nem vagyok profi.
A kutyák szeretnek engem, és én is nagyon odavagyok értük, nem egészen a pénzét szeretném, csak én se legyek egyedül.
2 műszakban dolgozom, szóval egyenlőre tényleg csak egy-egy órát tudom vállalni hol délelőtt hol délután.
Holnap szeretném feladni a hirdetést. Kis település nem város és nem is falu.
Mennyit adnátok ki ti egy sétáért?
31.
Akkor szarj az utcára, ha ilyen értelmes vagy :D Cigók szintje ez kb.
Amikor nincs a közelben wc és muszáj akkor muszáj vagyok!
Fizettem már bírságot is, de azt is leszrtam!
De igen kötelező felszedni. A NÉBIH kutyakötelesség című hivatalos útmutatója is egyértelműen fogalmaz. Bírság jár érte ha nem teszik.
Szóval a közmunkás feladata nem az hogy a kutyák után szedegesse a kutya ürüléket. Ne félj nem veszed el tőle a munkáját.
A YouTube videó nagyon király! Köszi!
Annyira rengeteg közvécé van, hogy nem férnének el a térképen se!
Akkor mi marad? Majd cipelem nem? Vagy te pelenkába jársz?
Vállalom a bírságot, aztán jól tessék ám bizonyítani, különben perlek is!!!
Takarítani kell az utcákat, de lenyúlni a köztisztasági keretet egyszerűbb plusz még birságolni! Hajrá Magyarok!
A Sluszzpoén az, ha kifizeted a bírságot sem fogja senki feltakarítani! Akkor mire költik már ezt a rengeteg pénzt?
Mert a köztisztaságra biztosan nem!
Szóval szedjék már össze magukat a paragrafushuszárok, de komolyan!
Ezentúl dobálok bele két eurósokat is hátha akkor majd összekaparják hivatalból!
Úgylátszik ez is csak pénzzel működne... Nesze hivatalnok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!