Mi a véleményed az olyan emberekről akik nem akarnak háziállatot, pl. kutyát, mert, hogy túl drága az eltartása és esetleg ha beteg lesz az állatorvosi kezelése, valamint úgy érzi nem tud felelősséget vállalni egy állatért?
És ha én mondjuk azért nem akarok állatott tartani, mert csak...
Akkor mi van?
Ha azért nem, mert nem szeretem az állatokat?
Azt gondolom róluk, hogy felelősségteljesen gondolkodnak.
Én az idei évre csináltam egy költségvetést, amiben van egy 'kutya' sor. Terveztem ugye kajával, oltásokkal, élősködő elleni cuccal, kozmetikussal, néhány játékkal... Durván 360e egy évre. És ebben nincs benne, ha esetleg orvoshoz kell vinni. Ő még fiatal és egészséges, bár baleset érheti, azért egyelőre nem fenyeget nagy veszély. Viszont egy idős kutya egy kisebb vagyont visz el, rengeteg orvosi költsége lesz különösebb betegség nélkül is. Ja, és azt most találtam ki hogy elkezdünk Agilityzni, amivel még nem is kalkuláltam. Szerintem összességében olyan fél milla megy majd el a kutyára idén. És ő csak egy 10 kilós kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!