Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményed az olyan...

Mi a véleményed az olyan emberekről akik nem akarnak háziállatot, pl. kutyát, mert, hogy túl drága az eltartása és esetleg ha beteg lesz az állatorvosi kezelése, valamint úgy érzi nem tud felelősséget vállalni egy állatért?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 16:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%

És ha én mondjuk azért nem akarok állatott tartani, mert csak...

Akkor mi van?

Ha azért nem, mert nem szeretem az állatokat?

2023. febr. 12. 19:17
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom róluk, hogy felelősségteljesen gondolkodnak.

Én az idei évre csináltam egy költségvetést, amiben van egy 'kutya' sor. Terveztem ugye kajával, oltásokkal, élősködő elleni cuccal, kozmetikussal, néhány játékkal... Durván 360e egy évre. És ebben nincs benne, ha esetleg orvoshoz kell vinni. Ő még fiatal és egészséges, bár baleset érheti, azért egyelőre nem fenyeget nagy veszély. Viszont egy idős kutya egy kisebb vagyont visz el, rengeteg orvosi költsége lesz különösebb betegség nélkül is. Ja, és azt most találtam ki hogy elkezdünk Agilityzni, amivel még nem is kalkuláltam. Szerintem összességében olyan fél milla megy majd el a kutyára idén. És ő csak egy 10 kilós kutya...

2023. febr. 12. 20:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki, hogy felelősen felmérte ezeket és nem vállal be egy kutyát ha nem tudja vagy nem akarja megadni neki ezeket. Sokkal kevesebb kóbor, kidobott kutya lenne, ha ezt így mindenki józanul végiggondolná.
2023. febr. 12. 21:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok rá és helyesen cselekszik.Bárcsak minden ember először elgondolkodna,hogy van e keret állatra vagy nincsen.Ez becsülendő,hogy lemond az állatról az anyagi okok miatt.
2023. febr. 12. 21:50
 25/27 anonim ***** válasza:
72%
Ez ilyen hátbaveregetős kérdés? :D
2023. febr. 13. 06:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Miért, neked mi a véleményed róla? Vagy csak úgy ideböfögted ezt a kérdést?
2023. nov. 24. 18:03
 27/27 qkker1 ***** válasza:
Már nincs köztünk, kirakták, nem fog válaszolni.
2023. nov. 24. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!