Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eutanáziánál meddig ehet a...

Eutanáziánál meddig ehet a kutya ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mielőtt mindenki nekem esne,hogy ott a telefon hivd fel az állatorvost 2 napra próbálom elérni

Hétfőn 15 lesz az altatás,és egy olyan kérdésem lenne,hogy meddig ehet a kutya ?

Milyen teendők vannak eutanázia előtt

2023. febr. 9. 03:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Miért ne ehetne? Nem fog a hányástól megfulladni szegény a műtét alatt.
2023. febr. 9. 05:38
 2/15 anonim ***** válasza:
19%
Miért kell elaltatni?????
2023. febr. 9. 06:25
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

1-es Az én 6 éves kutyámat is "pénzért gyilkolta meg" az orvos. Daganat volt a szívén, és semmilyen gyógymód nem volt rá, pedig akár milliós összegű kezelést is kinyögtünk volna érte. Onnantól, hogy megkaptuk a diagnózist (közvetlenül karácsony előtt), nem egész 3 hetünk maradt vele. Ezalatt a 3 hét alatt folyamatosan ott lebegett a fejünk felett, hogy hamarosan altatni kell. Senkinek nem kívánom....

Te egy faragatlan tuskó vagy. Amikor közlik veled, hogy ennyi volt, nem jutnak eszedbe olyan kérdések, hogy majd az altatás napján meddig ehet.

Kérdező, ha továbbra sem éred el, hívj fel egy másik orvost, vagy állatkórházat, tudnak válszolni.

2023. febr. 9. 06:36
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Kaphat bármit enni előtte nyugodtan. Részvétem.
2023. febr. 9. 07:21
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Nyugodtan etetheted, élheted vele a mindennapokat úgy, ahogy eddig. Nincs semmi különleges tennivaló. Élvezd a hátralevő időt vele. Em tudom Magyarországon hogy megy, én külföldön élek, nálunk egy injekciót kap, amitől lassan elalszik. Külön kis helységben történik az egész, a családja végig mellette maradhat, beszélhet hozzá, simagathatja az állatot.
2023. febr. 9. 07:22
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Bármennyit ehet, két injekciót kap, az első bódítja, a második meg leállítja a szivet.

Az első után, csak annyit érzékelsz, hogy álmos lesz elalszik, de még lélegzik (innen még azt hiszem vissza is lehet hozni), a második már megöldi.

Én már végigcsináltam egyszer, krónikus hasvízkór miatt...

2023. febr. 9. 07:38
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

Bármeddig ehet... Nem lényeges, mert nem olyan műtéte lesz, ami miatt fenáll a hányás-fulladás veszélye.

Kitartás.

2023. febr. 9. 08:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig ehet. Annyi, hogy ha elpusztult, a záróizmok is elernyednek, és a vizelet meg a béltartalom is kijön mahd belőle.
2023. febr. 9. 08:41
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
Ez valami debil provokáció? Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni?
2023. febr. 9. 13:16
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Bármeddig ehet, nem kell ilyenkor semmit változtatni. Sajnálom 🖤
2023. febr. 9. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!