Eutanáziánál meddig ehet a kutya ?
Sziasztok
Mielőtt mindenki nekem esne,hogy ott a telefon hivd fel az állatorvost 2 napra próbálom elérni
Hétfőn 15 lesz az altatás,és egy olyan kérdésem lenne,hogy meddig ehet a kutya ?
Milyen teendők vannak eutanázia előtt
1-es Az én 6 éves kutyámat is "pénzért gyilkolta meg" az orvos. Daganat volt a szívén, és semmilyen gyógymód nem volt rá, pedig akár milliós összegű kezelést is kinyögtünk volna érte. Onnantól, hogy megkaptuk a diagnózist (közvetlenül karácsony előtt), nem egész 3 hetünk maradt vele. Ezalatt a 3 hét alatt folyamatosan ott lebegett a fejünk felett, hogy hamarosan altatni kell. Senkinek nem kívánom....
Te egy faragatlan tuskó vagy. Amikor közlik veled, hogy ennyi volt, nem jutnak eszedbe olyan kérdések, hogy majd az altatás napján meddig ehet.
Kérdező, ha továbbra sem éred el, hívj fel egy másik orvost, vagy állatkórházat, tudnak válszolni.
Bármennyit ehet, két injekciót kap, az első bódítja, a második meg leállítja a szivet.
Az első után, csak annyit érzékelsz, hogy álmos lesz elalszik, de még lélegzik (innen még azt hiszem vissza is lehet hozni), a második már megöldi.
Én már végigcsináltam egyszer, krónikus hasvízkór miatt...
Bármeddig ehet... Nem lényeges, mert nem olyan műtéte lesz, ami miatt fenáll a hányás-fulladás veszélye.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!