Már kiürült ennyi idő alatt belőle? Meddig izguljak még?
Figyelt kérdés
Kiskutyám nagyon érzékeny, hasmenéses, hányós, bélgyulladásos, véres hasmenéssel! Speckó orvosi tápot eszik, probiotikummal. Tegnap véletlen megevett 2 szelet szalámit olyan este 7 óra környékén. Azóta teljesen kivagyok. Nem tudom meddig figyeljem még. Ha bajt okozott volna, már lenne neki jele??jó kedvel sétál, játszik, evett ivott ma!2023. febr. 8. 15:55
3/6 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk pont ellenőrzésen délután. Volt vérvétel ultrahang, 1 hónap alatt 1 kg-ot hízott. Azóta nem voltam vele. Érdemes lenne? 😬 Mert akkor indulok is. Bár így hogy nincs baja, csak az én izgalmam, mit csinál vele az állatorvos??
2023. febr. 8. 16:12
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha nincs semmi gond, teljesen felesleges az orvossal stresszelni. Mégis mit csinálna a tünetmentes kutyával? :)
5/6 anonim válasza:
Semmi baja se lesz.Hamarosan már jobban lesz.
6/6 anonim válasza:
Sztem már semmi baja nem lesz, kiürült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!