Párom nem szeretné éjszakára beengedni a kutyát a lakásba, másrészt valóban nehezen lenne megoldható, mert benn vannak a cicák, őket meg a kutya nem igazán szereti... A garázsban jó ötlet használni a konnektorba dugható melegítőt a kutyusnak?
Milyen fajta? A legtöbb nagytestű kutya teljesen jól érzi magát kint, de egy dogot mondjuk semmiképp nem hagynék kint, főleg télen.
Jó megoldás a szobakennel is, a garázs is. A fűtést azért nem kell túlzásba vinni. A szobakennel szerintem azért jobb, mert így legalább kicsit veletek tud lenni, mégiscsak hallja, ahogy szuszogtok, ez jó egy kutyának. Nekem szobakennelben éjszakázik a kutyám télen-nyáron, de nem a hidegtől féltem (német juhász, le van szigetelve rendesen), egyszerűen jobban érzem magam így.
Ha nem akarja beengedni a lakasba, akkor a szoba kennel nyilván ki van zárva.
A "konnektorba dughato melegito" az mi akar lenni? Elektromos konvektor? Nem szabad felügyelet nélkül hagyni.
A kutyahazat szigeteljetek le, legyen benne pled vagy puha anyagból ágy. A gatazsajtot résnyire hagyjátok csak nyitva, akkorára, amin a kutya be tud menni. Esetleg kitamaszthatod ajtó kitamasztoval és teszel fel egy ajtó visszahúzót.
Igen, fennáll a veszélye annak hogy elrágja a vezetéket.
Sztem rakj alá szalmát, forgácsot.
Vagy a benti szobakennel. Amúgy nincs olyan szoba ahová a macskák nem mehetnek be? Mert oda lehetne rakni a kutyát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!