Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Névtelenül bejelenteni meglehe...

Névtelenül bejelenteni meglehetősen problémás kutyatartást(szaporítást), lehet valahogy?

Figyelt kérdés

A szomszédomról lenne szó...nógrád megye, Bp-től 40km-re.

Nem nagyüzemben műveli, mindig 3-4 kiskutya van nála, de csontsoványak, és rendszerint itt ugrálnak a kertünkben, ami nagyon zavar.

3 éve vagyunk itt, de már megfordult nála vagy 30 kutya, mintha valami kutyaellátóként üzemelne a pali.

Mintha az lenne a perverziója, hogy születnek kiskutyái, csak épp sehogy se látja el őket.

Többször megpróbáltam már bejelenteni, de mindig az a gondom, hogy kiderül, hogy én voltam.

Tudom, valaki szerint semmi közöm hozzá, lehet, nem is foglalkoznék vele, ha megoldaná, hogy ne jöjjenek át ide a kertbe.

Hétvégente ha itthon vagyok, már 2 hónapja avval telik, hogy csinálgatom a kerítést.

2023. febr. 4. 12:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarsz csinálni semmit, akkor minek pattogsz ezen a kérdésen? Látszik hogy nem számít, akkor téma lezárva. Ha nem így van, akkor fogod magad és intézkedsz. Ennyi.
2023. febr. 12. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!