Névtelenül bejelenteni meglehetősen problémás kutyatartást(szaporítást), lehet valahogy?
A szomszédomról lenne szó...nógrád megye, Bp-től 40km-re.
Nem nagyüzemben műveli, mindig 3-4 kiskutya van nála, de csontsoványak, és rendszerint itt ugrálnak a kertünkben, ami nagyon zavar.
3 éve vagyunk itt, de már megfordult nála vagy 30 kutya, mintha valami kutyaellátóként üzemelne a pali.
Mintha az lenne a perverziója, hogy születnek kiskutyái, csak épp sehogy se látja el őket.
Többször megpróbáltam már bejelenteni, de mindig az a gondom, hogy kiderül, hogy én voltam.
Tudom, valaki szerint semmi közöm hozzá, lehet, nem is foglalkoznék vele, ha megoldaná, hogy ne jöjjenek át ide a kertbe.
Hétvégente ha itthon vagyok, már 2 hónapja avval telik, hogy csinálgatom a kerítést.
Azert azt tanuljuk mar meg, hogy se az allatvedok, se a menhelyek nem hatosag. Intezkedni 2 perc alatt erdemben nem tudnak, tehat olyan nincs, hogy telefonalsz egyik nap, aztan masnap mar viszik is a kutyakat :D
Ha orasi szerencsed van es valaki hajlando foglakozni az uggyel, hatosag bevonasaval tortenhet valami, valamikor, majd egyszer.
De ez se nem gyors, se nem biztos sajnos, mert tengernyi munkajuk van. Lehet felhivsz 10 szervezetet es egyiknek se lesz kapacitasa ezzel foglalkozni :(
Persze meg kell probalni. Meg jegyzonel is jelenti kell. Csak ne ringassuk alomvilagba a kerdezot, mert nem olyan egyszeru ez.
Köszönöm.
Hát, névtelenség ide vagy oda, némi időt szánok rá, hogy bemegyek a polg. hivatalba, jegyző 5 falura van errefelé. :(
Remélem nem köpnek be, hogy én voltam.
Végignéztem sok menhelyet, állatvédőt, rogyásig vannak melóval. :(
Ami érdekes, hogy elég szem előtt van az ürge, még a polg. hivatal dolgozói is erre mászkálnak, és senkinek nem tűnik fel. :(
De látom, hogy a NÉBIH-nél is lehet bejelentést tenni, persze nem egyszerűen, előtte olvass végig 1000 oldalt, meg 20 oldalas bejelentőt kitölteni...
Meg sajnálom valamennyire ezt a bolond embert, szereti ő az állatokat, csak kissé sajátos módon. :(
De hiába szóltam neki 1000x, ha itthon van, részegen agonizál a házában.
Legszivesebben elpasszolnám én egyesével őket, de megint megjelenik majd x darab kiskutyával...
El kéne tiltani az állattartástól, mert sokkal többet árt nekik, mintha szélnek eresztené őket.
Köszönöm.
Voltam az önkormányzatnál, egyelőre csak annyit mondtam nekik, hogy beszélgessenek el a palival, mert én mondhatok neki bármit.
Ártani nem akarok neki, mert elég szerencsétlen egy ürge amúgy is.
De nem nagyon változik semmi, folyamatosan itt vannak a csontkollekció kutyái a kertünkben.
Kérdeztem is jópár napja, hozzak-e neki kutyakaját, de azt mondta, bőven van neki.
Nagyon idegesítő már. :(
Immel-ámmal, ja, ismernéd a körülményeket, nem szövegelnél feleslegesen te sem...
Gyere ide, és akkor intézkedj.
Adjak címet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!