Vélemény az alábbi hunter termékekről? Mik a tapasztalatok? Szerintetek? (többi lent)
Nincs tapasztalatom ezekkel a termékekkel.
De norvég hámot ne vegyél mert nem egészséges a kutyának, ugyanis korlátozza a mellső lábak szabad mozgását. A lábak nem tudnak kellően előrenyúlni.
Egy alapból húzó kutyára miért akarsz hamot rakni? Pláne norvég kialakításút.
Hunter márkával nincs tapasztalatom, most ránéztem. Szerintem jobban jársz az el perroval.
#4:
Azért, mert nem szeretem a nyakörvet. A nyakörvvel, amikor húz a kutya, a nyakát húzod, ami rendkívüli fájdalom számára, és levegőt is nehezen kap, főleg ha olyan kutyáról beszélünk, mint a szóban forgó eb. A hámmal viszont a testét tartod vissza, nem okozol vele fájdalmat. Nem értem, hogy a sétálni nem tudás hogy zárja ki a norvég hámot. Nem tanácsadást kértem, hanem véleményt a márkáról, hogy nem fog-e széttörni a csatt az első sétánál, a közel sem behívható kutyával.
#6: "Nem tanácsadást kértem, hanem véleményt a márkáról"
Nagy az arcod, öcsi. Máris kezded a kioktatást.
Alapból az a gond, hogy húz a kutya. Hámban mégjobban fog, hiszen kényelmes neki. A hám alapvetően munkára való. Canicrosshoz, bikejöringhez, őrző -védőhöz, vagy olyan kutyára, aki hámban sem húz. Egyébként ez egy nem túl jó kialakítású hám, lefogja a vállakat.
Első körben menj el egy kutyasuliba, vagy fogadj trénert. Nem normális, hogy húz pórázon, egy ekkora kutyánál meg már baromi veszélyes is. Laza pórázas sétát mindenhol nyakorvben tanítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!