Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyák részére hol árulnak...

Kutyák részére hol árulnak mentőmellényt vizisporthoz?

Figyelt kérdés
Nem online érdekel, hanem ahova el lehet menni felpróbálni a fővárosban. El szeretném vinni a kutyámat supozni.

2023. jan. 28. 23:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Azzal egészíteném ki a 10-est, hogy supozáshoz több minden miatt is hasznos (szintén supozok kutyával):

- ha beleesik a vízbe, könnyebb visszaemelni a supra

- nem fog bepánikolni a kutya

- ha begörcsöl valamelyik lába, nem fog elsüllyedni

Én úszáshoz is mindig használom, egyszerűen azért, mert szebben úszik és kevesebb vizet nyel a kutyám.

2023. jan. 29. 12:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én tudom, hogy a kutyám tud úszni, de azért így nyugodtabb az ember ha van rajta mellény. Én is tudok úszni, mégis szokott rajtam lenni mellény.
2023. jan. 29. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Petnet-en biztos van mert mi onnan vettük, de sztem minden nagyobb kutyás boltban van
2023. jan. 30. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen mindegy tud-e úszni, ahogyan élővízben kajakozásnál neked is kötelező kellék a mellény, az állatnak is - minden esetben, mert történhet baleset.
2023. jan. 31. 07:10
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Tök mindegy, hogy sup, kajak, kenu, csónakázás.
2023. jan. 31. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!