Kutyák részére hol árulnak mentőmellényt vizisporthoz?
Figyelt kérdés
Nem online érdekel, hanem ahova el lehet menni felpróbálni a fővárosban. El szeretném vinni a kutyámat supozni.2023. jan. 28. 23:29
1/15 anonim válasza:
Lehet, hogy új lesz amit mondok, de a kutyák ösztönből tudnak úszni.
4/15 anonim válasza:
Szerintem a gyerek mellé jó nekik.
6/15 anonim válasza:
Pesten van az üzletük. Én javaslom mielött odaindulnál a kuytusoddal javaslom hívd fel őket és kérdezd meg hogy van-e és lehetséges-e próbálni. Csak hogy ne menjetek feleslegesen.
7/15 anonim válasza:
Most supozni? :O
Azért ahhoz hideg van. Plusz ha a kutyád nem volt még supon ahhoz szoktatni kell.
Online lehet a legolcsóbban,de mivel most nincs szezonja szerintem nem igazán árulnak sehol
8/15 anonim válasza:
Egyébként annyira nem tudsz melléfogni online rendeléssel sem, én 3 mellényt rendeltem így, mindegyik jó lett.
9/15 anonim válasza:
.. és akkor sírnak az emberek az árak miatt meg meg telik kutya mentő mellényre .. mivé lett ez a társadalom
10/15 Zowie válasza:
1-es, bármilyen hihetetlen, de nem minden kutya tud úszni. Pl: mopsz, basset hound, csau csau stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!