Ki az aki Adolfnak nevezi el a kutyáját?
Figyelt kérdés
Az a baj h én Hitlerre asszociálok.2023. jan. 18. 18:23
1/16 anonim válasza:
Aki annak akarja.
Attól, hogy Hitlernek ez volt a keresztneve még maga a név nem lesz rossz.
Az meg, hogy te miről mire asszociálsz, igen kevéssé kéne, hogy bárkit is befolyásoljon a névválasztásban - önmagadon kívül.
2/16 anonim válasza:
Az én kutyámnak ez a "második neve", mert néha úgy emelgeti a tappancsát, mintha egy karlendítést imitálna.
És emiatt néha afolfkának hívom.
De nem támogatom semmilyen formáját a hitleri elveknek, csak mindig is imádtam a törit, és én hajlamos vagyok mindennel kapcsolatban történelmi párhuzamokat látni.
Hogy más miért nevezi így, arra nem tudok általánosan válaszolni, sokaknál biztos van összefüggés
3/16 anonim válasza:
Szomszédomban két kutya van. Az egyiket Hannibálnak a másikat Lecternek hívják:)
4/16 anonim válasza:
Még mindig jobb mint az idióta kaja nevek
5/16 anonim válasza:
Szomszédom vizsláját Andrásnak hívják és magázzák.András jöjjön ide.szerintem menö.
6/16 anonim válasza:
Az semmi! Van, aki a gyerekét nevezi el Adolfnak...
8/16 anonim válasza:
Az adolf egy gyonyoru argentin doghoz illik vagy egy gyonyoru feherszoru kekszemu pitbullhoz. Minketto olyan kivegzo kutya tudna lenni,ha nem mozgatjak eleget 😂😂
9/16 anonim válasza:
Egy koromfekete amstaff kan van a környéken Adolf névvel. Egy másik ugyanilyen koromfekete amstaff kan neve Hannibál.
10/16 anonim válasza:
Rá mondjuk illik ez a név: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!