Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Attól még nem vagyok náci/zsid...

Attól még nem vagyok náci/zsidó gyűlölő ha Adolfnak hívják a kiscicámat?

Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Miért lennél? Az Adolf név ugyanolyan a naptárban mint a Péter vagy a Lehel, és akiket így hívnak nem tehetnek róla hogy a történelemben volt egy népirtó ezzel a névvel. Ha azért hívod így a cicádat mert tetszik ez a név nincs ezzel semmi baj. :)
2018. jan. 19. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
34%
a Sztálin nem lenne szebb? :)
2018. jan. 19. 21:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk Dzsugasvili lenne ...
2018. jan. 19. 21:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor lennél náci/zsidó gyűlölő? Ha náci/zsidó gyűlölő lennél. Biztosíthatlak, hogy semmilyen más esetben nem lennél az.
2018. jan. 19. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a kutyám volt Dolfi. Mondjuk ő fekete volt, és egy német schnauzer :D

Ezzel a névvel kaptuk, de ők sem voltak nácik.

2018. jan. 19. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Az Adolf csak egy név, egy pár ezt választotta ki a kisfiának. Arról nem tehet senki, hogy az a bizonyos kisfiú milyen szörnyűségeket tett.

A Sztálin más tészta, az egy általa választott név, ami alatt munkálkodott.

Akkor lehetne téged nácizmussal/zsidógyűlölettel vádolni, ha Horogkereszt vagy Büdöszsidó lenne a macska neve.

Ettől még nem lennél az, de na kiáltozd az utcán ezt, ha a macskádat keresed.

Akkor lennél az, ha az lennél, ha lenne egy Mágia nevű macskám, még nem lennének varázslatos képességeim :)

2018. jan. 19. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos eléggé elítélt név lett pedig szerintem szépen hangzik, bár biztos kapsz pár furcsa nézést majd érte.

Mondd hogy a mittudomén, dédnagypapád német volt és így hívták :D

2018. jan. 21. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Dehogy is, mondjuk nem egy tipikus macskanév, de ne is törődj ilyesmivel, nekem volt már Peti, Karcsi nevű cicám is. :)
2018. jan. 26. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Dehogy, csak a macskád az!
2018. jan. 29. 12:58
 10/10 anonim válasza:
100%

Nem mindegy, hogy a zsidók nácinak vagy nem annak tartanak? A végén úgyis csak egy gój vagy, nem ember.

A többi ember meg pont leszarja, hogy hogy hívod a macskád. De ha meg Mátyásnak hívod, lesz aki a királyra gondol, meg lesz olyan, aki Rákosira.

De a Ferencnél is lehet Rákóczi, de akár Gyurcsány is.

És lehetne folytatni még a sort. Szerintem szard le, hogy minek tartanak, különösképpen, hogy a zsidók és azok bérencei mit gondolnak.

2018. jan. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!