Attól még nem vagyok náci/zsidó gyűlölő ha Adolfnak hívják a kiscicámat?
Nekem a kutyám volt Dolfi. Mondjuk ő fekete volt, és egy német schnauzer :D
Ezzel a névvel kaptuk, de ők sem voltak nácik.
Az Adolf csak egy név, egy pár ezt választotta ki a kisfiának. Arról nem tehet senki, hogy az a bizonyos kisfiú milyen szörnyűségeket tett.
A Sztálin más tészta, az egy általa választott név, ami alatt munkálkodott.
Akkor lehetne téged nácizmussal/zsidógyűlölettel vádolni, ha Horogkereszt vagy Büdöszsidó lenne a macska neve.
Ettől még nem lennél az, de na kiáltozd az utcán ezt, ha a macskádat keresed.
Akkor lennél az, ha az lennél, ha lenne egy Mágia nevű macskám, még nem lennének varázslatos képességeim :)
Sajnos eléggé elítélt név lett pedig szerintem szépen hangzik, bár biztos kapsz pár furcsa nézést majd érte.
Mondd hogy a mittudomén, dédnagypapád német volt és így hívták :D
Nem mindegy, hogy a zsidók nácinak vagy nem annak tartanak? A végén úgyis csak egy gój vagy, nem ember.
A többi ember meg pont leszarja, hogy hogy hívod a macskád. De ha meg Mátyásnak hívod, lesz aki a királyra gondol, meg lesz olyan, aki Rákosira.
De a Ferencnél is lehet Rákóczi, de akár Gyurcsány is.
És lehetne folytatni még a sort. Szerintem szard le, hogy minek tartanak, különösképpen, hogy a zsidók és azok bérencei mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!