Az legális, ha a macskámat Adolfnak nevezem el?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 16:02
1/9 anonim válasza:
Persze hogy legális. A te macsekod, úgy szólítod ahogy akarod.
Egyébként meg tudom érteni a kérdésedet. Pont a napokban láttam egy macskát aminek olyan kis folt volt a szája fölött, tisztára úgy nézett ki mint a führer, le is fényképeztem. :D
2/9 Bobi69 válasza:
legális, de ne csodálkoz, hogy egy náci parasztnak néznek
3/9 anonim válasza:
Magyarországon törvényes keresztnév. A macskának is nyugodtan adhatod!
4/9 anonim válasza:
Micsoda ? Kósa el Adolf mit szólna ha gond lenne a neve , hír tv oknyomozó műsorában egy cingarót Adolfnak hívtak akit hajléktalanok eltüntetésével vádolnak .
5/9 anonim válasza:
Felénk egy Dobermannt hívnak Adolfnak.
7/9 anonim válasza:
Az én macskámat is így hívják. Merné valaki szóvá tenni. Egyébként így van benne a petvetdata rendszerében is, mivel chippes. Eddigi látogatásaink során az állatorvosa se tette szóvá.
Amúgy amikor kint éltem Németországban a főnökömet is így hívták. Nem csukták le sem a szüleit sem pedig őt ez miatt. Sőt ott ez gyakori névnek számít.
8/9 anonim válasza:
,,legális, de ne csodálkoz, hogy egy náci parasztnak néznek"
Amúgy én téged nézlek parasztnak. Még ezt a rövid, sértegető mondatot se tudtad helyesen leírni.
9/9 anonim válasza:
Az Adolf engedélyezett, a Hitler vagy Adolf Hitler már nem, mondjuk nem tudom mi lenne a következménye mert az állatok elnevezése nem annyira kötött mint az embereké, de gyereket már vettek el ezert a szüleitől mert ezt a nevet kapta tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!