Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyerekem álma egy samoyed...

Gyerekem álma egy samoyed kutyus,nagyon szeretne de én nem nagyon adnák ki rá ilyen sok pénzt mint amennyibe kerül. Én is szeretnék kutyát probalom rabeszélni masik fajtára de ő csak olyat szeretne. Létezik hasonló fajta olcsóbban?

Figyelt kérdés
Vagy érdemes lenne menhelyen szetneznunk hatha talalunk? vagy mit tanacsolnatok? sajnalom hogy nem teljesitem az álmát.
2023. jan. 17. 22:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%

Szamojédnek sok mozgás kell,akaratosak, emellett hetente alaposan kefélni a szőrét,mert össze állhat. Kozmetikába is vinni kell ami minimum 15-20 ezer ft, illik legalább 3 havonta ellátogatni a kozmetikushoz.

Olcsó kutya nincs.

Az,hogy megveszed 300-400 ezer ftért egy dolog, ott van a kaja,már egy zsák táp 30 ezer ft környéke, nem éri meg a tápon spórolni,mert most már népbetegség a kutyáknál az allergia, kullancs,bolha szívféreg elleni védelem ha beteg orvoshoz vinni ami szintén nem olcsó buli.

Viszont egy szapis 50-100 ezer ftos kutyánál még nagyobb esélyed van hogy örökletes bajai lehetnek, pl diszplázia nagyon gyakori.

legább 300-400 ezer egy dp műtét per láb (egy yorki láb műtéte 250 ezer ft, akkor gondold el egy nagyobb kutyának,ismerösünk yorkija, 30 ezer ft volt a kutya, most már a műtetek ára ott van,hogy vehettek volna tenyésztőtől is szűrt szülöktől). Már pedig ha szapis és dp-s lesz meg kell műteni.

2023. jan. 18. 22:44
 22/23 A kérdező kommentje:
melyik kutyafajta a legszelidebb?
2023. jan. 19. 07:11
 23/23 anonim ***** válasza:
89%

Dióhéjban: amelyikkel eleget foglalkoznak, szocializálják és nevelik.

2023. jan. 19. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!