Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyerekem álma egy samoyed...

Gyerekem álma egy samoyed kutyus,nagyon szeretne de én nem nagyon adnák ki rá ilyen sok pénzt mint amennyibe kerül. Én is szeretnék kutyát probalom rabeszélni masik fajtára de ő csak olyat szeretne. Létezik hasonló fajta olcsóbban?

Figyelt kérdés
Vagy érdemes lenne menhelyen szetneznunk hatha talalunk? vagy mit tanacsolnatok? sajnalom hogy nem teljesitem az álmát.
2023. jan. 17. 22:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Rádmarad.

De ha nem sikerül nevelni, akkor rátok is támadhat

2023. jan. 18. 06:55
 12/23 A kérdező kommentje:
hogyértve nem sikerül nevelni? pl mire kell nevelni? tenyleg erdekel,mar volt egy kutyam semmi kulonsen nem neveltuk ezert erdeklodom
2023. jan. 18. 07:08
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy szánhúzó munkakutya. Ahoz, hogy elfáradjon több kmt kéne vele menni, közben feladatozni.

Nevelés: behívható legyen, ne támadjon, azt csinálja, amit te akarsz és ne azt, amit ő. Makacs kutya, biztos vagyok benne, hogy nem nektek való. A gyerek hány éves

2023. jan. 18. 07:16
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Egyik kutyafajta SEM támad ha normálisan nevelik, de egy gyerek hóbortjait ilyen szinten NEM teljesítjük. Pont.

Miután elköltözött lehet kutyája, addig meg olyan, amit TI szeretnétek.

2023. jan. 18. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj, hogy a rendes tenyésztőtől vásárolható kutyák nagyon drágák, hiába nézel másik fajtát, az is hasonlóan drága.

Szaporítótól valami fajtajellegű keveréket meg inkább ne hozzatok, mert aztán még többet fogtok rá költeni, olyan beteges lesz, abból a pénzből már vehettek több fajtatisztát is.

Fajtamentés, menhelyek esetleg, de ott is kell valamennyit fizetni a kutyáért.

2023. jan. 18. 09:23
 16/23 anonim ***** válasza:
89%

A samoyéd nem támadós, inkább ilyen "örök gyerek, boldogságában rombolós, ugrálós, makacs és hisztizős" kutya. Az agresszió inkább a huskynál és malamutnál fordul elő.

Szerencsére nem nagyon kell menteni a fajtát, fajtamentésnél, menhelyen nem fogsz találni.

2023. jan. 18. 10:12
 17/23 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem menjetek el egy menhelyre. Beszéld meg a gyermekkel, hogy a kutya választ gazdát általában. Legalább egy esélyt adjon a dolognak, nem kerül egy látogatás semmibe.

Én annyira boldog lennék, ha tarthatnék kutyát!

2023. jan. 18. 13:14
 18/23 A kérdező kommentje:

jezusom

nem olyan kicsi gyerek es mi szeretnenk csak nyilvan o kicsit jobban ugy ertettem a kerdest

2023. jan. 18. 14:41
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

"mar volt egy kutyam semmi kulonsen nem neveltuk"

De akkor mire kell? Nézegetni?

2023. jan. 18. 18:13
 20/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem,ha a gyerek azt mondja,hogy neki csak ilyen kutya kell akkor nem érdemes venni kutyát neki.Ülj le vele beszélni és mondd el,hogy ez egy életforma amit a kutyások élnek és nem csak 1 évre köteleződik el az ember hanem 12 vagy több,mondd el neki,hogy egy ilyen kutya nagyon drága és nektek ez nem fér bele.Hasonló kutya max a törpespicc vagy azok a kicsi fehér kutyák.
2023. jan. 18. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!