Gyerekem álma egy samoyed kutyus,nagyon szeretne de én nem nagyon adnák ki rá ilyen sok pénzt mint amennyibe kerül. Én is szeretnék kutyát probalom rabeszélni masik fajtára de ő csak olyat szeretne. Létezik hasonló fajta olcsóbban?
Rádmarad.
De ha nem sikerül nevelni, akkor rátok is támadhat
Ez egy szánhúzó munkakutya. Ahoz, hogy elfáradjon több kmt kéne vele menni, közben feladatozni.
Nevelés: behívható legyen, ne támadjon, azt csinálja, amit te akarsz és ne azt, amit ő. Makacs kutya, biztos vagyok benne, hogy nem nektek való. A gyerek hány éves
Egyik kutyafajta SEM támad ha normálisan nevelik, de egy gyerek hóbortjait ilyen szinten NEM teljesítjük. Pont.
Miután elköltözött lehet kutyája, addig meg olyan, amit TI szeretnétek.
Az a baj, hogy a rendes tenyésztőtől vásárolható kutyák nagyon drágák, hiába nézel másik fajtát, az is hasonlóan drága.
Szaporítótól valami fajtajellegű keveréket meg inkább ne hozzatok, mert aztán még többet fogtok rá költeni, olyan beteges lesz, abból a pénzből már vehettek több fajtatisztát is.
Fajtamentés, menhelyek esetleg, de ott is kell valamennyit fizetni a kutyáért.
A samoyéd nem támadós, inkább ilyen "örök gyerek, boldogságában rombolós, ugrálós, makacs és hisztizős" kutya. Az agresszió inkább a huskynál és malamutnál fordul elő.
Szerencsére nem nagyon kell menteni a fajtát, fajtamentésnél, menhelyen nem fogsz találni.
Szerintem menjetek el egy menhelyre. Beszéld meg a gyermekkel, hogy a kutya választ gazdát általában. Legalább egy esélyt adjon a dolognak, nem kerül egy látogatás semmibe.
Én annyira boldog lennék, ha tarthatnék kutyát!
jezusom
nem olyan kicsi gyerek es mi szeretnenk csak nyilvan o kicsit jobban ugy ertettem a kerdest
"mar volt egy kutyam semmi kulonsen nem neveltuk"
De akkor mire kell? Nézegetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!